Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - v.v. Renado 1

Deze zondag staat er een SUPER SUNDAY op het programma! Een drukke zondag op het Oldemarkter sportpark begint om 10.00 uur met het derde en vierde elftal. Zij spelen tegen Oranje Zwart en VENO. Om 12.00 uur treft Oldemarkt 2 Irnsum en om 14.00 uur wordt afgetrapt tussen Oldemarkt 1 en Renado 1.

Voor Oldemarkt en Renado zijn de twee resterende speelrondes van groot belang. Waar Oldemarkt in de top van de ranglijst meedoet in de strijd om een periodetitel, strijd Renado in de staart van de competitie met nog vier andere ploegen voor ten minste een 11e plaats: plek 12 betekent het spelen van nacompetitiewedstrijden tegen degradatie.

Afgelopen weekend deed “Recht Naar Doel” goede zaken. Na vier opeenvolgende verliespartijen won het thuis met 2-0 van Havelte. Arjen Postma scoorde tweemaal. De gasten uit Sint Nicolaasga lijken in de laatste periode van het seizoen wat los te komen. In de laatste zeven wedstrijden behaalde het 12 punten. In de eerste twee periodes bleef het puntenaantal steken op 7 en 9. De komende twee wedstrijden zullen moeten uitwijzen of Renado zich rechtstreeks handhaaft, of niet.

Afgelopen zondag werd Oldemarkt door Oldeholtpade met een 4-3-nederlaag naar huis gestuurd. Dit betekende de tweede nederlaag in periode 3. De équipe van trainer Theo Los blijft echter volop in de race om uiteindelijk de periodetitel te bemachtigen. Dit zou een meer dan verdiende prijs zijn waarmee een erg knap seizoen afgesloten kan worden. Blessure na blessure noodzaakte in de eerste helft van de competitie tot flink wat verschuivingen in het elftal van de groenwitten. Daarom is de huidige derde plaats op de ranglijst al een goede prestatie.

In de derde speelronde van dit seizoen stapte Oldemarkt met een afgetekende 0-4-overwinning van het veld in Sint Nicolaasga. Wouter van der Vegt en Folkert Postma scoorden beide twee keer. Voor Van der Vegt zit het seizoen er waarschijnlijk op. Een enkelblessure speelt hem parten.

Voor Oldemarkt staat de laatste reguliere thuiswedstrijd op het programma. De competitie wordt volgende week afgesloten in en tegen Gorredijk. Gehoopt wordt uiteraard op nog een thuiswedstrijd voor Oldemarkt. Daartoe zal het een periodetitel in de wacht moeten slepen, iets dat vorig seizoen op de laatste wedstrijddag gebeurde na de winst tegen Renado.

Wij hopen op veel support en zien u daarom graag aan de Sportlaan!

FC Oldemarkt wenst de scheidsrechter, spelers en staf en supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

 

 (Voorlopig) oefenprogramma van het 1e elftal seizoen 2019/2020

 

Dinsdagavond 20-08-2019        FC Oldemarkt 1 - Sc Emmeloord 1     Aanvang 19.30 uur.

Zaterdagavond 24-08-2019       FC Oldemarkt 1 -  Olde Veste 2          Aanvang 19.30 uur.

Woensdagavond 11-09-2019     FC Oldemarkt 1 - ODV 1                    Aanvang 19.30 uur.

Voor woensdagavond 04-09-2019 wordt nog tegenstander gezocht.

De bekerwedstrijden worden gespeeld op de zondagen:

01-09-2019, 08-09-2019 en 15-09-2019

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter