Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Trinitas 1

Het seizoen 2018-2019 is in volle gang. De oefen- en bekerwedstrijden zijn gespeeld en FC Oldemarkt maakt zich klaar voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Trinitas. In de beker leek een verrassing in de maak toen Oldemarkt niet wist te winnen van Zandhuizen. De ploeg revancheerde zich een week later tegen RKO waardoor het toch door wist te bekeren. Tijdens de loting kwam net als vorig jaar een hoofdklasser uit de koker. Op woensdag 7 november gaat de ploeg van de nieuwe trainer Theo Los op bezoek bij SC Genemuiden.

Onze bezoekers uit Boijl gaan net als Oldemarkt al jaren mee in de derde klasse. In de beker werd het ingedeeld bij teams uitkomend in de 5e klasse. Het kende geen problemen met Makkinga, Langezwaag en BEW en bekerde dus ook verder.

De eerste speelronde werd voor Trinitas niet de opening waar ze op hadden gehoopt. Thuis werd met 1-4 verloren van promovendus VENO. Een snelle 0-2 achterstand wisten de Friezen niet meer recht te zetten.
Kijkend naar de selectie valt op dat aanvaller Mark Platje nog 1 doelpunt verwijderd is van zijn 100e competitietreffer voor de club.

Oldemarkt is de competitie met een valse start begonnen. Mede door een aantal blessures en verschuivingen kreeg het geen schijn van kans tegen de Drentenaren. De cijfers liepen op tot 6-0.
Het gemis van de geblesseerde Jelmer Trox, Wilko Tammens en Toon Flokstra wisten de groen-witten niet op te vangen.

Oldemarkt en Trinitas verloren het afgelopen seizoen beide hun thuiswedstrijd. In Oldemarkt won Trinitas met 1-2 en op Friese bodem pakte Oldemarkt de volle winst: 0-4.

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

 

DR

 

                                

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Daphne de Lange

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter