Uitnodiging voor trainingspilot vrijdag 15 juni

Voor alle ouders en verzorgers van jeugdleden en jeugdleden van boven de 13 jaar. De trainingspilot heeft als doel om te laten zien wat onze vrijwilligers uit het jeugdkader doen om onze jeugd lekker te laten spelen en trainen. De bijeenkomst start aankomende vrijdag om 18.45 bij FC. Oldemarkt.

De pilot is daarnaast ook bedoeld om nieuwe enthousiaste mensen te vinden die het leuk vinden om wat voor onze jeugd te doen binnen de vereniging. Als gevolg van de jaarlijke doorstroming zijn er plaatsen vrijgekomen en we hebben nieuwe mensen nodig om al onze jeugdteams volgend jaar weer 2 keer per week te kunnen laten trainen en op zaterdag lekker te kunnen laten spelen. 

De afgelopen weken is er met een (kleine) groep enthousiaste leden en Ab van der Velde van de KNVB hard gewerkt om de begeleiding van nieuwe en bestaande trainers, leiders en jeugdkader zo goed mogelijk te begeleiden vanuit F.C. Oldemarkt.

Via de leiders is onderstaande uitnodiging ook verstuurd. Maar ook even langs deze weg aangezien.

Hartelijke groet,

André Bus voorzitter F.C. Oldemarkt

 

Uitnodiging voor een F.C. Oldemarkt trainingspilot!

Aan alle ouders van jeugdleden, leden en jeugdspelers van 13 jaar en ouder

Beste mensen,

Op vrijdag 15 juni zal er vanaf 18.45 een trainingspilot worden verzorgd door het jeugdkader van F.C. Oldemarkt door Jarno Meijer in samenwerking met Ab van der Velde van de KNVB.

Het doel van de pilot is om aandacht te vragen voor het belangrijke werk dat onze trainers vrijwillig doen, om onze jeugdleden lekker en plezierig te kunnen laten spelen. Zonder deze enthousiaste ouders, leden en vaak ook jeugdleden kunnen wij als F.C. Oldemarkt onze jeugdteams niet twee keer in de week laten trainen en in het weekend voetballen. Voor ouders van nieuwe leden is het dan zeker aan te raden om te komen kijken. De trainingspilot geeft een aardig beeld hoe wij als F.C. Oldemarkt proberen de jeugd op een goede manier te begeleiden in hun spelontwikkeling.

 Als gevolg van doorstroming hebben we ieder jaar weer nieuwe trainers nodig. De pilot is dan ook mede bedoeld om ouders, jeugdleden en leden die interesse hebben te laten zien wat er nodig is voor het geven van een leuke training. Dat lijkt in eerste instantie voor beginnende trainers best lastig maar de ervaring leert dat het met enige ondersteuning prima is te leren. Daarom willen we graag laten zien hoe F.C. Oldemarkt nieuwe trainers het komend jaar wil gaan ondersteunen om de kans op een mooie ervaring zo groot mogelijk te maken.

Aspecten die aan de orde komen zijn: waar staat de Rinus app voor? Hoe kan je daar leuke trainingen mee voorbereiden? Hoe wordt je daar bij de vereniging in ondersteund? Wat heb jij nodig om een leuke training op maat te kunnen geven aan jeugdspelers?

Vindt je sport leuk en denk ja na over het volgen van een sportopleiding dan kan je bij ons al vast enige ervaring op doen met het helpen van lesgeven. Ook is het voor je CV goed om te laten zien dat je als vrijwilliger trainingen geeft of sportdagen helpt organiseren etc. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Wij helpen waar nodig.

 Het programma van 15 juni ziet er als volgt uit:

 • 18.45 uur       Inloop bij F.C.

 • 19.00 uur       Opening

    • Doel / Aanloop / Aanpak

 • 19.15 uur       Praktijk: training O11

 • 20.00 uur       Pauze

 • 20.15 uur       Vervolg / 3 vragen:

    • Wat heeft FC Oldemarkt voor jou te bieden?

    • Wat zou jij nog meer/ook van FC Oldemarkt nodig hebben?

    • Doe je mee?

 • 21.00 uur       Afsluiting

   Gezien de voorbereiding vinden wij het fijn als u zich van te voren aanmeld per mail:

  johanfleer@hotmail.com

   Wij hopen op een hoge opkomst. Graag tot vrijdag 15 juni.

   

  Hartelijke groet,

  André Bus, voorzitter F.C. Oldemarkt

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Liza Meijerink

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter