UITNODIGING; Seizoensafsluiting zon. 27 mei '18 om 16.30u!

Meer informatie hieronder bij "Lees meer"!!

Beste voetbalvrienden,
  
Namens het bestuur nodigen wij jullie van harte uit voor de traditionele seizoensafsluiting voor alle seniorenteams ná de laatste competitiewedstrijd van het 1e op zon. 27 mei ‘18a.s. om 16.30u bij ons in de kantine!

Het 1e-elftal kan mogelijk zélfs nog nacompetitie halen door 4e te worden in de eindrangschikking en evt. de periode van de kampioen overnemen. Maar,…..ongeacht het resultaat vieren we graag mét elkaarde afsluiting van het seizoen.
  
Naast een toespraak van onze voorzitter krijgen de verschillende teams (die aangegeven hebben hiervan gebruik te willen maken) de mogelijkheid om een aantal mensen te bedanken voor hun tomeloze en belangeloze inzet gedurende het hele seizoen. . Ook zal de speler van het jaar bekend worden gemaakt en zal het afscheid van een aantal personen aan bod komen.

Nodig iedereen uit waarvan je denkt dat hij/zij het leuk vindt om er bij te zijn, neem je partner mee, iedereen is welkom! → Laten we er wederom -net als alle voorgaande jaren- wederom een gezellige middag van maken!!! 

 

WIJ ZIEN JULLIE ALLEMAAL GRAAG a.s. ZONDAG om 16.30u BIJ ONS IN DE KANTINE!!!!

 

Graag tot dan!!

Vr. Gr.

HET BESTUUR
 

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Levi Onstwedder

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter