Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Renado 1

Op de dag na Bevrijdingsdag zijn de mannen in het groen-wit ook hevig op zoek naar een bevrijding. In een week tijd verspeelde het 8 punten in de strijd om de 3e plaats. Tegen laagvlieger Wijster werd nog wel een punt behaald, maar Dwingeloo en Mildam waren beiden te sterk. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg ontmoet Oldemarkt twee maal Renado. ‘Recht Naar Doel’ is ook een term die in de Oldemarkse kleedkamer meerdere malen naar voren zal komen. De voorhoede kwam de laatste wedstrijden moeilijk tot scoren en met deze leuze in het achterhoofd zal dat moeten lukken.

Onze bezoekers komen uit het Friese Sint Nicolaasga en is opgericht op 11 april 1938. De rood-witten werden het verleden jaar met maar 14 verliespunten kampioen in de 4e klasse en plaatste zich daarmee in de 3e klasse D. De laatste keer dat het promoveerde was in het jaar 2008. Het jaar daarop degradeerde het meteen naar de 4e klasse waar het tot aan vorig seizoen in schitterde. Momenteel staat het op de 9e plaats en dat is mede te danken aan clubtopscorer Arjen Postma.

Trainer Ronald Bosma heeft momenteel een ander pareltje in zijn bezit. Jorrid Minnema laat de laatste weken zien zijn talent te combineren met wilskracht en werklust en beloont zichzelf daarmee met 15 doelpunten op de ranglijst. Zijn collega voorhoede speler Folkert Postma volgt hem met 14 treffers.

Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt voor Oldemarkt het doel de 4e plek te behouden. Het ontvangt Renado en Akkrum en gaat uit nog spelen tegen Gorredijk en weer Renado. In Sint Nicolaasga wordt de laatste wedstrijd gespeeld waarna in eigen kantine het seizoen wordt beëindigd.

 Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

 DR

 

 

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Levi Onstwedder

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter