Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Lemmer 1

Oldemarkt leed onlangs haar derde verlies in een korte tijd. De ploeg van Bosma verloor met 1-2 van Trinitas. Hierdoor is het gat met nummer 3 Jubbega weer gegroeid tot 7 punten. In de volgende thuiswedstrijd tegen v.v. Lemmer zal het de rug moeten rechten om nog zicht te houden op de derde periodetitel. Op ‘Super Sunday’ krijgen de mannen de kans om weer afstand te nemen van de middenmoot en zich aan te sluiten bij de top 3.

Lemmer kent dit jaar geen goed seizoen. Na 18 wedstrijden is de Friese club hekkensluiter. De enige punten wist het te pakken van Wijster, dat met 4 punten meer op de één na laatste plek staat. Trainer Maarten de Jong zal alles op alles moeten zetten om zijn team in de 3e klasse te behouden. Dit lijkt echter een onmogelijke opgave gezien de achterstand op Renado en Mildam.

Ook Trinitas leek vorige week weinig inbreng te hebben in een wedstrijd waarin Oldemarkt aan de aftrap staat. Met een vroege treffer van Jelmer Trox kwamen Bosma zijn mannen voor de derde wedstrijd op rij uitstekend uit de kleedkamer. Dit werd echter te niet gedaan door een aansluitingstreffer van René Terpstra. Na een half uur spelen zette Dennis Worst de eindstand op het scorebord. De uitwedstrijd tegen de Friezen staat gepland op donderdag 19 april.

Het duel van 1 oktober 2017 in Lemmer staat bij velen nog vers in het geheugen. Het destijds op de 2e klasse gedegradeerde Lemmer begon sterk. Oldemarkt draaide de wedstrijd snel om en kreeg kans op kans, deze werden allemaal gemist tot aan de 84e minuut. Wouter van der Vegt en later Hidde Weemstra zorgden voor grote opluchting aan Oldemarkse kant. Hiervoor waren wel 2 rode kaarten van de thuisclub voorafgegaan.

 

 

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

 

DR

 

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter