Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – UDIROS 1

De heftige wintermaanden lijken dan toch echt voorbij. Er staat trainer Ronald Bosma een drukke periode te wachten, waarin er nog vele kansen liggen voor zijn huidige club FC Oldemarkt. Onlangs werd bekend dat Bosma zijn trainerscarrière zal gaan voortzetten bij het Frieze vv Rottevalle. Zijn opvolger werd afgelopen week bekend gemaakt. Theo Los neemt na de zomerstop zijn honneurs waar. Bosma neemt graag afscheid met een periodetitel. Dat zal de derde en laatste periode moeten worden. Dit weekend staat eerst UDIROS op het programma.

Oldemarkt is het jaar 2018 wisselvallig begonnen. 2 maal verlies (Steenwijker Boys en DIO Oosterwolde) en een overwinning tegen Jubbega zijn de resultaten. Dit maakt de positie op de ranglijst onveranderd. Al tijden staan de groen-witten keurig op de 4e plaats. De laatst gespeelde wedstrijd was in Oosterwolde tegen DIO. Oud-trainer Teun Dikken zag zijn ploeg op voorsprong komen. Na de snelle gelijkmaker van Melvin Smit wist Oldemarkt in de 2e helft geen stand te houden.

‘Us Doarp Is Ryk Oan Sport’ (UDIROS) staat op de 8e plaats, 4 punten boven de streep van nacompetitie. De ploeg uit Nieuwehorne leken aan de start van de competitie hoge ogen te gooien. Dit kwam mede door de komst van oud SC Heerenveen spelers Geert-Arend Roorda en Niklas Tarvajärvi. Echter blijven de goede resultaten tot nog toe uit, met als dieptepunten de 9-klappers van Havelte en DIO.

Eerder dit seizoen trad Oldemarkt aan op het kunstgras in Nieuwehorne. Het werd de grote ‘Jorrid Minnema show’. Oldemarkt won met 1-4 en de A-junior nam alle treffers voor zijn rekening. Bosma’s mannen kregen kans op kans en liepen met speels gemak over de Friezen heen.

Ronald Bosma kan niet beschikken over Wouter van der Vegt (langdurig geblesseerd) en Klaas Braad (knieblessure).

 Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

 DR

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter