Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Steenwijker Boys 1

In de 3e klasse D Noord staan aan de aftrap van de tweede seizoenshelft een aantal prachtige affiches op het programma. Eén daarvan is FC Oldemarkt – Steenwijker Boys. Oldemarkt kan uitermate tevreden zijn met de prestaties in de eerste seizoenshelft. ‘De Boys’ daarentegen hebben het najaar niet zonder slag of stoot volbracht. De ploeg van trainer Gerjan van der Hoogen wist pas 4 keer te winnen en staat op de 8e plaats.

 

De Boys heeft voor de kerst 6 duels verloren. Onder meer Gorredijk, Renado, Jubbega, DIO Oosterwolde en kenden geen genade voor de geel-zwarten. Allen wisten ze 5 of 6 keer te scoren en met de winst van het veld af te stappen. De laatst gespeelde wedstrijd dateert van 17 december jl. In Steenwijk wist Mildam met 1-4 te winnen van de 10 Steenwijkers. Ook de oefencampagne eindigde niet in het gewenste resultaat. v.v Steenwijk wist De Boys nog op een gelijkspel te houden, maar Steenwijkerwold was met 2-1 te sterk.

Oldemarkt speelde zijn laatste wedstrijd in en tegen Akkrum. In een bloedstollend spannend duel nam Folkert Postma de hoofdrol op zich. Na een 1-0 achterstand benutte hij een strafschop. Vlak voor rust kon hij zijn ploeg op voorsprong zetten, maar de keeper van de Friezen hield de stand gelijk. In de tweede helft viel Jarno Meijer in en dat bleek een gouden greep. Akkrum speelde na de tweede gele kaart van Postma vol op de aanval en dat resulteerde in een counter die werd afgerond door Meijer. Vlak voor tijd zette Akkrum de 2-2 eindstand op het bord.
Door deze uitslag blijven beide ploegen gedeeld derde staan met 23 punten uit 10 wedstrijden.

De laatste ontmoeting tussen Oldemarkt en De Boys was een bijzondere. De mannen van trainer Bosma moesten winnen om in de 3e klasse te blijven. Nadat Oldemarkt op voorsprong kwam draaide Steenwijker Boys de wedstrijd om: 1-5.

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe en een gezellig feest na de tijd.

DR

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Liza Meijerink

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter