Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - OVC'21 1

Na de remise van afgelopen zondag schijnt de return tussen Oldemarkt en OVC een bloedstollende ontknoping te kennen. Aanvang: 14:00 uur. Komt allen!

Afgelopen zondag eindigde de eerste wedstrijd in de play-off om promotie/degradatie tussen Oldemarkt en OVC’21 in een gelijkspel, het werd 1-1. Dit betekent dat beslissing valt op Hemelvaart. Een dag die normaal gesproken voor de spelers van Oldemarkt in het teken staat van ‘parkeren voor de club’ en mooie dingen op de markt kopen. Hoe anders is dat dit jaar: Oldemarkt moet strijden om in de derde klasse te blijven.

 

Het begin van de wedstrijd was voor de thuisclub. OVC had meer balbezit, zonder heel gevaarlijk te worden. Oldemarkt profiteerde wel direct van zwak uitverdedigen van OVC. Klaas Braad zette Melvin Smit knap alleen voor de keeper, de aanvoerder faalde niet, 0-1. Het antwoord van OVC bleef niet lang uit. Een voorzet over de rechterkant kwam terecht bij de aanvoerder van OVC, 1-1. Na de rust was Oldemarkt de bovenliggende partij. Tot echte uitgespeelde kansen leidde dit niet. Ondanks het overwicht kreeg OVC in de slotfase de beste kansen. Keeper Hof bracht tot tweemaal toe redding.

 

De ploeg die in dit tweeluik aan het kortste eind trekt, mag het nog opnemen tegen Bellingwolde of Weerdinge. De eerste wedstrijd eindigde in het voordeel van Weerdinge. Dit is een scenario waar beide ploegen niet op zitten te wachten. Er telt maar 1 ding: winst! Oldemarkt is er klaar voor!

 

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

 

DR

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter