Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – SV Zwolle 1

De spannende weken zijn dan toch echt aangebroken voor FC Oldemarkt. Met nog 3 wedstrijden op het programma is nacompetitie nog niet uitgesloten. Verre daarvan zelfs. Samen met Trinitas, HODO, Steenwijker Boys en Steenwijk strijdt Oldemarkt voor die veilige 10e plek. “We spelen 3 finales”, concludeerde trainer Ronald Bosma. De eerste finale speelt Oldemarkt thuis. SV Zwolle is de tegenstander.

Onze bezoekers komen uit Zwolle en zijn dit seizoen zeker nog niet uitgespeeld. Zwolle staat op een keurige 7e plaats en hebben nog zicht op de 3e periode. Met 2 punten achterstand op Zuidwolde ligt die weg nog volledig open. Wel zijn de Zwollenaren genoodzaakt om de punten uit Oldemarkt mee te nemen. Dat ze in goeden doen zijn bewijst de uitslag van vorige week. Op eigen kunstgras werd Ruinen met 8-0 verslagen. Op diezelfde dag kroonde Epe zich tot kampioen door met 1-1 gelijk te spelen tegen Heerde.

Oldemarkt kende een stuk minder fijne zondag. Zonder de geschorste Folkert Postma reisde het toch vol goede moed naar Dedemsvaart. In de eerste minuut kreeg Oldemarkt een grote kans via Hidde Weemstra, maar vervolgens kreeg het er 7 om de oren: 7-0.

De vorige ontmoeting tegen SV Zwolle ging verloren met 2-1. Op kunstgras werd een wedstrijd zonder al te veel kansen uiteindelijk gewonnen door Zwolle. Jorrid Minnema wist vlak na rust de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar vlak daarna trok Zwolle de wedstrijd naar zich toe.

In de laatste weken van het seizoen doen de groen-witten er alles aan om zich te handhaven in de 3e klasse D. Om 14:00 uur zal Oldemarkt zich met een fitte selectie gaan melden aan de aftrap.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter