Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1

Een wisselvallig Oldemarkt dat na de winterstop wel al 15 punten heeft weten te halen neemt het op tegen DIO Oosterwolde. Ook staat een weerzien tussen trainer Teun Dikken en Oldemarkt op het programma. De inbreng van Dikken bij DIO is duidelijk te merken. In de 2 laatste seizoenen eindigde het 10e en 8e met respectievelijk 29 en 35 punten. Nu hebben de blauw-witten met nog 5 wedstrijden te gaan al 43 punten en staat het op een keurige derde plaats. De wedstrijd begint om 14:00 uur en is te zien op Sportpark Oldemarkt.


Huidig hoofdtrainer Ronald Bosma smokkelt met zijn mannen rustig de punten binnen. Na de winterstop werd er 3 keer verloren en maarliefst 5 keer gewonnen. Mede door de 0-2 zege tegen Stanfries vorige week staat Oldemarkt op de 10e plaats. Door deze zege zorgde Oldemarkt voor zekerheid in Appelscha dat ze volgend seizoen uitkomen in de 4e klasse. Jelmer Trox en Hidde Weemstra wisten te scoren.

In de strijd om de tweede plaats heeft DIO afgelopen week geen goede zaken gedaan. Uit werd, mede dankzij 2 rode kaarten, verloren van directe concurrent Heerde. In een doordeweeks wedstrijd kwam Dwingeloo op bezoek en zij besloten ook de punten mee naar huis te nemen: 1-2.

A-junior Martijn Wieldraaijer doet bij DIO leuk mee in het topscoorders klassement. Met 19 doelpunten staat hij op de derde plaats, maar voor hem lijkt de titel nu ver weg. Met 26 doelpunten staat Stefan Lokhorst van Epe veruit bovenaan.

Onder Dikken werd DIO vorig jaar vernederd in Oldemarkt. Een monsterscore werd die middag vertoond aan het publiek. DIO scoorde al na 1 minuut, maar had daarna de 9 tegentreffers niet zien aankomen. Ook de 2 ontmoetingen daarvoor waren de groen-witten de baas. Beide werden met 3-0 gewonnen.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter