Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Epe 1

Na een zeperd in de derby tegen v.v. Steenwijk heeft het 1e elftal van FC Oldemarkt iets recht te zetten. 3 wedstrijden op rij werd er gewonnen, maar die reeks werd in Steenwijk te niet gedaan door een 3-0 nederlaag. Thuis tegen Epe proberen de mannen van trainer Ronald Bosma de stijgende lijn, die in 2017 is ingezet, weer wat glans te geven.

 

In het uit duel leek Oldemarkt de eerste ploeg te zijn die het de koploper echt lastig zou gaan maken. Na een vlotte 1-0 achterstand kwamen de groen-witten terug naar 1-2, via Folkert Postma en Jelmer Trox. Nog voor rust scoorde Epe twee maal en kort na rust maakte de Gelderse ploeg er 4-2 en 5-2 van. Toen Wilko Tammens de spanning terug wist te brengen, vond Epe het genoeg geweest en breidde het de score uit naar 9-3.

In Oldemarkt is zoals gezegd iets recht te zetten. Nadat de club het geweldige nieuws is bereikt dat Wouter van der Vegt volgend seizoen definitief weer in het groen-wit speelt, lijkt de ploeg extra gemotiveerd om in de 3e klasse te blijven. Hiervoor lijkt het Stanfries en Ruinen onder zich te moeten houden om directe degradatie te voorkomen. Echter om over degradatie niet te spreken, mochten er de komende weken punten gepakt worden dan staat Oldemarkt alweer snel in de middenmoot. De strijd is ingezet, want met 9 punten uit de laatste 4 wedstrijden heeft het de strijd nog zeker niet opgegeven.

Voor Epe is er een heel andere doelstelling: kampioen worden. De ploeg staat er goed voor en dat bewijst de stand, die vertelt dat het tot nog toe 2 keer gelijk speelde en 1 keer verloor.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter