Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - HODO 1

Trainer Ronald Bosma heeft 2 weken bedenktijd gehad hoe hij, samen met de mannen van FC Oldemarkt, de stijgende lijn door gaat trekken. HODO, dat evenals Oldemarkt nog steeds ingeslagen is in 2017, is de volgende horde. Deze wedstrijd stond 29 januari jl. ook op het programma, maar werd wegens slechte veld omstandigheden afgelast.

 

Onze gasten zijn goed uit de startblokken gekomen. Na het nieuws dat trainer André Blom vertrekt uit Hollandscheveld, werd er met 3-0 en 7-1 gewonnen van respectievelijk hekkensluiter Stanfries en Steenwijker Boys. Bij FC Oldemarkt werkte het omgekeerde trainersnieuws niet minder positief. Nadat Bosma bekendmaakte dat hij ook komend seizoen weer langs de lijn staat hebben de groen-witten goed resultaat behaald. In één van de mooiste uitwedstrijden van het jaar werd Dwingeloo met 0-1 verslagen. 2 weken later vervolgde Oldemarkt die belangrijke uitzege goed met een 1-4 uitzege tegen Ruinen. Hierdoor staat Oldemarkt op de 11e plaats. HODO staat, mede door de 2 knappe zeges, op een keurige 7e plaats.

Dat er spektakel op het programma staat is wel duidelijk. De vorige ontmoeting werd namelijk een doelpuntenfestijn. Het debuut van Bosma kende 2 helften en 2 gezichten. Na 45 minuten spelen werd duidelijk dat Oldemarkt nog even moest wakker worden. Deze werd met 3-0 verloren. Wel liet het zien zich te kunnen herstellen. In de laatste 10 minuten stond een ploeg op die liet zien dat de wedstrijd pas gespeeld is na het laatste fluitsignaal. Hidde Weemstra, Jelmer Trox en Melvin Smit scoorden en zetten de 3-3 eindstand op het scorebord.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter