Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - HODO 1

Na anderhalve maand geen competitievoetbal worden de sloffen weer uit de kast gehaald. De 3e klasse D Noord gaat weer van start en één van de zeven geplande duels is FC Oldemarkt – SV HODO. Beide ploegen hebben de nodige voorbereidingen getroffen en staan meteen voor een potje die er niet om liegt. Waar Oldemarkt uiterst gemotiveerd en gebrand is om de onderste regionen te verlaten, wil HODO aansluiting vinden bij de middenmoot.

Trainer Ronald Bosma heeft zijn mannen zeker niet stil laten zitten in de winter. Naast de 10 kilometer die de selectie door de bossen van Paasloo aflegde, werd er door menigeen deelgenomen aan de worst actie. Een afsluiting van de ‘niet-voetbal activiteiten’ werd er ook nog een avond ‘gesquash-voetbald’ in Wolvega, een avond die georganiseerd was door de leiders van ‘t 2e.
Na al deze activiteiten moesten er natuurlijk oefenwedstrijden gespeeld worden. Deze heeft Oldemarkt zeer goed benut. In Steenwijk werd er met 3-0 gewonnen van Olyphia (Doelpunten van Hidde, Jelmer en Jorrid) en in Aengwirden moest VV Mildam buigen voor de groen-witten: 3-1 (Tim, Folkert, Jelmer).

HODO heeft ook de nodige oefenduels gespeeld. Één daarvan was tegen Wacker. Deze werd met 12-0 gewonnen. Verder was er nog trainer nieuws in Hollandscheveld. Bekend werd gemaakt dat trainer André Blom de touwtjes van huidig hoofdtrainer Jannes de Lange na dit seizoen overneemt.

Dat er spektakel op het programma staat is wel duidelijk. De vorige ontmoeting werd namelijk een doelpuntenfestijn. Het debuut van Bosma kende 2 helften en 2 gezichten. Na 45 minuten spelen werd duidelijk dat Oldemarkt nog even moest wakker worden. Deze werd met 3-0 verloren. Wel liet het zien zich te kunnen herstellen. In de laatste 10 minuten stond een ploeg op die liet zien dat de wedstrijd pas gespeeld is na het laatste fluitsignaal. Hidde Weemstra, Jelmer Trox en Melvin Smit scoorden en zetten de 3-3 eindstand op het scorebord.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter