F.C. Oldemarkt zoekt vrijwilligers voor Jantje Beton collecte!

Beste leden, de afgelopen drie jaar heeft F.C. Oldemarkt meegedaan aan de Jantje Beton actie. Het geld dat daarmee wordt ingezameld gaat voor 50% naar Jantje beton om het buitenspelen voor kinderen te stimuleren en voor 50% naar onze voetbalvereniging. Dat brengt ieder jaar een leuk bedrag op voor het goede doel en F.C. Oldemarkt.

Wat houdt het in?

De afgelopen jaren hebben vier jeugdteams  van de  C's  en D's met de collectebus gelopen. Dit was verspreid over twee avonden. Hierbij is gestart vanuit de kantine van F.C. Oldemarkt. Allereerst krijgen de kinderen uileg over de werkwijze en worden de straten onderling verdeeld. Ondersteuning van leiders, ouders is zeer wenselijk en is de afgelopen jaren altijd prima verlopen.

Na afloop komen de lopers weer terug om de spullen in te leveren en even gezellig na te zitten en te genieten van een kopje heerlijke soep. Gemaakt door andere vrijwilligers. Het afgelopen jaar hebben wij op die manier een mooi bedrag opgehaald. Hier hebben we materialen voor de jeugd van gekocht!

Wanneer?

Dit seizoen wordt de collecte gehouden in de periode van 13 tot 25 Februari

Wij zoeken:

Eén of meerdere vrijwilliger die het leuk lijkt om de contacten met Jantje Beton te onderhouden en de coordinatie op zich wil nemen om de teams en de leiders en ouders tijdig te informeren en te organiseren aan de voorkant zodat de actie ook dit jaar weer van start kan gaan vanuit F.C. Oldemarkt.

Opgave:

Indien u interesse heeft of nog aanvullende vragen heeft dan graag contact opnemen met André Bus  06 36507629.

 

 

 

 

 

 

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter