Vriendenloterij erkent F.C. Oldemarkt als goed doel!

Beste mensen, De vriendenloterij is een landelijke loterij die verenigingen als een goed doel erkend. F. C. Oldemarkt heeft zich aangemeld als een goed doel voor de Vriendenloterij (www.Vriendenloterij.nl). Graag leg ik uit wat voor F.C. Oldemarkt de voordelen zijn.

Het idee achter de Vriendenloterij is kort gezegd het volgende:

De trekking van de loterij is 14 keer per jaar. Een lot kost € 13,25 inclusief jackpotbonus van 0,50 cent. Als erkend 'goed doel' van de Vriendenloterij wordt per lot de helft afgedragen aan het goede doel "F.C. Oldemarkt" onze club. F.C. Oldemarkt.

Daarnaast heeft u als deelnemer in de Vriendenloterij ook nog eens kans om mooie prijzen te winnen in de VriendenLoterij! Elke maand heeft u kans op tienduizenden mooie prijzen, zoals reischeques, en geldprijzen oplopend tot € 100.000,!

Mocht u ooit willen stoppen, om wat voor reden dan ook, dan is dat heel makkelijk. U kunt op elk gewenst moment uw deelname telefonisch beëindigen. Er zit geen opzegperiode aan vast.

Zoals gezegd houden we maandagavond 23 mei met een groepje vrijwillgers een belavond om onszelf als goed doel in de Vriendenloterij in beeld te krijgen. 

De inkomsten die wij als vereniging in de toekomst mogen ontvangen vanuit de Vriendenloterij willen we gebruiken voor het ondersteunen van ons jeugdbeleid, aanschaf van nieuwe materialen "netten van goals, goaltjes, ballen etc. Het laatste is een  jaarlijks terugkerende post die we graag met de vriendenloterij willen afdekken.

Mocht u gebeld worden, dan het verzoek om onze vrijwilligers aan te horen om vervolgens zelf in alle rust te bepalen of u wel of niet meedoet aan deze actie.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking in deze.

André Bus, voorzitter F.C. Oldemarkt.

 

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter