Nieuwe loopladders aangeschaft door FC Oldemarkt

Vanaf maandag 13 maart 2017 zijn er nieuwe loopladders beschikbaar voor de trainers. Deze kunnen jullie vinden in het ballenhok en zijn bruikbaar voor alle teams.

Met sportieve groet,

Jeugd-/ en technische commissie FC Oldemarkt

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - HODO 1

Trainer Ronald Bosma heeft 2 weken bedenktijd gehad hoe hij, samen met de mannen van FC Oldemarkt, de stijgende lijn door gaat trekken. HODO, dat evenals Oldemarkt nog steeds ingeslagen is in 2017, is de volgende horde. Deze wedstrijd stond 29 januari jl. ook op het programma, maar werd wegens slechte veld omstandigheden afgelast.

Afgelasting 1e- & 2e- Elftal (12-02-'17)

Afgekeurd door consul i.v.m. te slechte veld-/weersomstandigheden!

Afgelasting

AFGELAST

De wedstrijd FC Oldemarkt 1 - HODO 1 dd 29-01-2017 gaat niet door ivm de gesteldheid van de velden.

As dinsdag de 31e januari speelt het 1e een oefenwedstrijd in Marknesse tegen SVM 1 op kunstgras, aanvang 20.15 uur

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - HODO 1

Na anderhalve maand geen competitievoetbal worden de sloffen weer uit de kast gehaald. De 3e klasse D Noord gaat weer van start en één van de zeven geplande duels is FC Oldemarkt – SV HODO. Beide ploegen hebben de nodige voorbereidingen getroffen en staan meteen voor een potje die er niet om liegt. Waar Oldemarkt uiterst gemotiveerd en gebrand is om de onderste regionen te verlaten, wil HODO aansluiting vinden bij de middenmoot.

Oefenwedstrijd 1e elftal zondag 25 januari verplaatst

De oefenwedstrijd van zondag 22 januari as, FC Oldemarkt 1 tegen Olyphia 1, wordt gespeeld op " De Koperberg" op het kunstgrasveld.
Aanvang 14.00 uur onder leiding van scheidsrechter Cor Koper.

Klaverjasmarathon op 4 februari

De ene sportieve activiteit na de andere bij FC Oldemarkt. Na de klaverjasmarathon van 7 januari en de snertloop op 14 januari, nodigen wij jullie van harte uit voor de klaverjasmarathon op 4 februari in de kantine van FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt.

Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10:00 uur. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL = VOL. Ook dit keer weer prachtige prijzen van Slagerij Bouma. De entree is € 7,50 per persoon.

Sportieve groet,

De klaverjascommissie.

Inlichtingen: Ton Fleer 06-27298248

Nico Wijngaard Henk Meijerink

Gerard Mintjes Melvin Smit

Uitslagen Snertloop Oldemarkt 2017

Onder winterse omstandigheden vond de jaarlijkse Snertloop van Oldemarkt plaats. Regen en sneeuw hadden ervoor gezorgd dat het parcours zwaar was, maar tijdens de loop scheen gelukkig de zon. De snertloopcommissie wil bij dezen alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet. De aanmoedigingen onderweg hebben de lopers goed gedaan. Hierbij de tijden van alle lopers per afstand.

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Daphne de Lange

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter