Uitslagen Snertloop Oldemarkt 2017

Onder winterse omstandigheden vond de jaarlijkse Snertloop van Oldemarkt plaats. Regen en sneeuw hadden ervoor gezorgd dat het parcours zwaar was, maar tijdens de loop scheen gelukkig de zon. De snertloopcommissie wil bij dezen alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet. De aanmoedigingen onderweg hebben de lopers goed gedaan. Hierbij de tijden van alle lopers per afstand.

Jeugdleiders vergadering 16 januari 20.00 uur. kantine FCO

Jeugdleiders vergadering 16 januari 20.00 uur. kantine FCO

Aanstaande zaterdag Snertloop Oldemarkt!

Zaterdag 14 januari wordt in Oldemarkt voor de vierde keer de Snertloop georganiseerd. Het belooft echt snertweer te worden, dus de omstandigheden zijn perfect. We hebben al meer dan 90 aanmeldingen. Je kan je nog aanmelden via snertloopoldemarkt@outlook.com of op de dag op het sportpark van Oldemarkt.

F.C. Oldemarkt en Ronald Bosma gaan door met samenwerking!

Afgelopen donderdag hebben Ronald Bosma en F.C. Oldemarkt hun onderlinge samenwerking met een jaar verlengd. Het klikt goed tussen de trainer, de selectie en de staf er om heen. De trainer die nu een paar maanden aan de slag is met de selectie heeft er alle vertrouwen in dat het team zich voetballend verder ontwikkeld de komende tijd.

14 januari 2017 Snertloop Oldemarkt

Zaterdag 14 januari wordt in Oldemarkt voor de vierde keer de Snertloop georganiseerd. Het parcours gaat door de prachtige bossen en weilanden grenzend aan het sportpark van FC Oldemarkt en is nagenoeg onverhard. Lopers kunnen deelnemen aan de afstanden 1,6 (t/m 11 jaar) 5 en 10 kilometer. Inschrijfgeld voor de jeugd tot 12 jaar is 3 euro en vanaf 12 jaar 5 euro. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Na de tijd krijg je daar een consumptie of heerlijke kop snert voor. FC Oldemarkt organiseert deze snertloop samen met vrijwilligers uit het dorp. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Aanmelden via de leiders of via snertloopoldemarkt@outlook.com

FCO 3 - de Blesse 2 en FCO 2 - Dedemsvaart 2 zijn "afgelast"!

Wegens te slechte veldomstandigheden.

FCO 4 - sc Emmeloord 10 gaat NIET door! (04-10-'16 om 10.00u.).

Wegens elftalbezettingstekort tegenstander.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - v.v. Heerde 1

‘Sint en Piet zaten te denken, wat voor voorbeschouwing ze over FC Oldemarkt – v.v. Heerde zouden bedenken’

De bezoekers komen uit Heerde. Een club die is opgericht op 12 september 1912 en dus pak ‘m beet 20 jaar ouder is dan FC Oldemarkt. De vereniging die geel/zwarte tenues draagt blinkt dit seizoen uit in de competitie. Met veel zeges waaronder bij een aantal waar van de doelpunten niet op 1 hand te tellen waren, staat het op de 2e plaats. Streekgenoot Epe is het enige team dat de koppositie voor Heerde tegenhoudt. FC Oldemarkt probeert de derde ploeg te worden die het lukt om Heerde van een overwinning te houden. Eerder lukte dat respectievelijk Dwingeloo en Epe.

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter