Competitieindeling seizoen 2017-2018 bekend voor FC Oldemarkt 1

De KNVB heeft woensdagochtend 5 juli de competitieindeling van FC Oldemarkt 1 bekend gemaakt. Wat opvalt is dat de selectie en de supporters een stuk minder ver hoeven te reizen voor de uitwedstrijden. Mede door de promotie van Epe, Heerde, Dedemsvaart en Zuidwolde kwam er veel ruimte vrij voor de 6 promovendussen uit de 4e klasse. 1 team komt de competitie vergezellen vanuit de 2e klasse.

Akkrum (4e klasse)
DIO Oosterwolde (3e klasse)
Dwingeloo (3e klasse)
Gorredijk (4e klasse)
Havelte (4e klasse)
Jubbega (3e klasse)
vv Lemmer (2e klasse)
Mildam (4e klasse)
FC Oldemarkt (3e klasse)
Renado (4e klasse)
Steenwijker Boys (3e klasse)
Trinitas (3e klasse)
UDIROS (3e klasse)
Wijster (4e klasse)

De beker indeling wordt later bekendgemaakt en staat gepland op 3, 10 en 17 september. De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op 24 september.

Drie versterkingen en twee bedankjes bij FC Oldemarkt 1

Na een lang en zwaar seizoen is het nu tijd voor een welverdiende zomerstop. Het was een jaar waar in lang niet alles mee zat. Daarbij speelde natuurlijk het vertrek van Wouter van der Vegt en Maurice de Graaf (uitzending naar Afghanistan) mee en ook langdurig blessureleed van Johan Fleer en aanvoerder Melvin Smit. Desondanks is het trainer Ronald Bosma gelukt om zich met een ietwat uitgedunde selectie te handhaven in de 3e klasse. Volgend seizoen lijkt het er qua selectiegrootte iets rooskleuriger uit te zien: 3 spelers komen de selectie versterken.

Nieuwe jeugd teamindeling 2017/2018 op de site

Nieuwe jeugd teamindeling (inclusief Dames 1) staat op de site voor het jaar 2017/2018. Onder het kopje 'Teams' kan de nieuwe teamindeling worden gevonden. Mogelijke typefouten voorbehouden.....
De teamindeling is door de Jeugdcommissie vastgesteld met actieve medewerking van de teamleiders van afgelopen seizoen.

Uiteraard zijn de foto's op de website niet allemaal meer actueel. Dit wordt in de loop van de tijd aangepast.

De trainers en leiders van de teams worden binnenkort bekend gemaakt.

Nacompetitie: OVC'21 - FC Oldemarkt

Na de 1-5 nederlaag tegen Steenwijker Boys heeft FC Oldemarkt zich niet rechtstreeks kunnen handhaven in de 3e klasse. Hiervoor zullen nog minimaal 2 wedstrijden gespeeld moeten worden. Deze zullen verricht worden in een tweeluik met OVC'21 uit Ommen. Op zondag 21 mei is de uitwedstrijd en op donderdag 25 mei is de thuiswedstrijd. De winnaar van dit tweeluik stelt voor het seizoen 2017-2018 een plek in de 3e klasse veilig. De verliezer krijgt nog een kans (ook een tweeluik) om te bewijzen dat ze daadwerkelijk in de 3e klasse thuis horen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Steenwijker Boys 1

‘De wedstrijd van het jaar’. FC Oldemarkt doet nog één laatste poging zich te handhaven in de 3e klasse. Daarvoor moet er gewonnen worden. Ook is een verlies van HODO of Steenwijk genoodzaakt. Bij een gelijkspel of verlies is Oldemarkt verzekerd van de nacompetitie. Directe tegenstander Steenwijker Boys is evenmin zeker van handhaving. In de laatste competitiewedstrijd gaan Oldemarkt en Steenwijker Boys samen uitmaken wie er in de 3e klasse blijft en wie er nacompetitie gaat spelen. Bij winst van de Boys zijn zij veilig.

Uitnodiging seizoensafsluiting op 14 mei

Beste voetbalvrienden,

Zondag 14 mei is de traditionele seizoensafsluiting na de laatste competitiewedstrijd van het 1e op. Het 1e speelt thuis tegen Steenwijkerboys. Rechtstreekse handhaving staat voor beide teams op het spel. Ongeacht het resultaat vieren we met elkaar de afsluiting van het seizoen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – SV Zwolle 1

De spannende weken zijn dan toch echt aangebroken voor FC Oldemarkt. Met nog 3 wedstrijden op het programma is nacompetitie nog niet uitgesloten. Verre daarvan zelfs. Samen met Trinitas, HODO, Steenwijker Boys en Steenwijk strijdt Oldemarkt voor die veilige 10e plek. “We spelen 3 finales”, concludeerde trainer Ronald Bosma. De eerste finale speelt Oldemarkt thuis. SV Zwolle is de tegenstander.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1


Een wisselvallig Oldemarkt dat na de winterstop wel al 15 punten heeft weten te halen neemt het op tegen DIO Oosterwolde. Ook staat een weerzien tussen trainer Teun Dikken en Oldemarkt op het programma. De inbreng van Dikken bij DIO is duidelijk te merken. In de 2 laatste seizoenen eindigde het 10e en 8e met respectievelijk 29 en 35 punten. Nu hebben de blauw-witten met nog 5 wedstrijden te gaan al 43 punten en staat het op een keurige derde plaats. De wedstrijd begint om 14:00 uur en is te zien op Sportpark Oldemarkt.

Kalender/Agenda

 

 (Voorlopig) oefenprogramma van het 1e elftal seizoen 2019/2020

 

Dinsdagavond 20-08-2019        FC Oldemarkt 1 - Sc Emmeloord 1     Aanvang 19.30 uur.

Zaterdagavond 24-08-2019       FC Oldemarkt 1 -  Olde Veste 2          Aanvang 19.30 uur.

Woensdagavond 11-09-2019     FC Oldemarkt 1 - ODV 1                    Aanvang 19.30 uur.

Voor woensdagavond 04-09-2019 wordt nog tegenstander gezocht.

De bekerwedstrijden worden gespeeld op de zondagen:

01-09-2019, 08-09-2019 en 15-09-2019

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter