Nieuw tenue scheidsrechterskorps FC Oldemarkt

Op 11 september 2017 werd tijdens een bijeenkomst van de scheidsrechters van FC Oldemarkt door scheidsrechterscoördinator Philip Minnema aan een aantal vaste scheidsrechters een nieuw tenue uitgereikt.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Dwingeloo 1

Een nieuw seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor velen staat de beslissende wedstrijd van afgelopen seizoen tegen OVC’21 nog op de netvliezen, maar staat dit weekend ‘gewoon’ weer aan de aftrap in de 3e klasse. Voor FC Oldemarkt gaat het nieuwe seizoen van start met een thuiswedstrijd tegen Dwingeloo.

Hoofdveld is door Regio Consul KNVB afgekeurd!

De gemeente is hiervan inmiddels op de hoogte en we gaan zo snel mogelijk om tafel om te kijken wat nodig is om het hoofdveld bespeelbaar te maken. Het eerste heeft dispensatie gekregen om te spelen op ons tweede wedstrijdveld al zal daar nog wel wat voor moeten gebeuren. We doen ons best om dit voor zondag rond te krijgen. F.C. Oldemarkt heeft nu wel een acuut probleem.

TRAINERS GEZOCHT voor Dames 1 en jeugdteams

Het is nog niet voor gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. De meeste teams zijn rond, maar voor sommige teams zoeken we nog een trainer om 1 keer per week trainen te geven. Onder andere Dames 1 zoekt nog een trainer.

Lijkt het jou leuk om dit seizoen als trainer van FC Oldemarkt Dames 1 of een jeugdteams aan de slag te gaan? Bel, app of stuur dan een mail naar Klaas Braad.

06-13483951
klaasoldemarkt@hotmail.com

Competitieindeling seizoen 2017-2018 bekend voor FC Oldemarkt 1

De KNVB heeft woensdagochtend 5 juli de competitieindeling van FC Oldemarkt 1 bekend gemaakt. Wat opvalt is dat de selectie en de supporters een stuk minder ver hoeven te reizen voor de uitwedstrijden. Mede door de promotie van Epe, Heerde, Dedemsvaart en Zuidwolde kwam er veel ruimte vrij voor de 6 promovendussen uit de 4e klasse. 1 team komt de competitie vergezellen vanuit de 2e klasse.

Akkrum (4e klasse)
DIO Oosterwolde (3e klasse)
Dwingeloo (3e klasse)
Gorredijk (4e klasse)
Havelte (4e klasse)
Jubbega (3e klasse)
vv Lemmer (2e klasse)
Mildam (4e klasse)
FC Oldemarkt (3e klasse)
Renado (4e klasse)
Steenwijker Boys (3e klasse)
Trinitas (3e klasse)
UDIROS (3e klasse)
Wijster (4e klasse)

De beker indeling wordt later bekendgemaakt en staat gepland op 3, 10 en 17 september. De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op 24 september.

Drie versterkingen en twee bedankjes bij FC Oldemarkt 1

Na een lang en zwaar seizoen is het nu tijd voor een welverdiende zomerstop. Het was een jaar waar in lang niet alles mee zat. Daarbij speelde natuurlijk het vertrek van Wouter van der Vegt en Maurice de Graaf (uitzending naar Afghanistan) mee en ook langdurig blessureleed van Johan Fleer en aanvoerder Melvin Smit. Desondanks is het trainer Ronald Bosma gelukt om zich met een ietwat uitgedunde selectie te handhaven in de 3e klasse. Volgend seizoen lijkt het er qua selectiegrootte iets rooskleuriger uit te zien: 3 spelers komen de selectie versterken.

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Daphne de Lange

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter