Voetbal toernooitje JO8/JO9

Afgelopen maandagavond was het dan zo ver, een last minute georganiseerd voetbaltoernooitje op het trainingsveld van FC Oldemarkt voor de kinderen uit de eigen JO9 en de JO8 teams. Het is natuurlijk vakantie en daarom was het even afwachten hoeveel kinderen er uiteindelijk zouden komen, maar de opkomst was grandioos, namelijk 19 kinderen!

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Havelte 1


In de 5e speelronde van de competitie komt Havelte op bezoek. Na vier wedstrijden staat Oldemarkt op de 5e plaats met zeven punten. Tegen Dwingeloo en Lemmer behaalde het de volle winst. Van DIO Oosterwolde werd met 3-4 verloren. Afgelopen weekend werd een loodzware wedstrijd in Jubbega met 1-1 afgesloten. Jelmer Trox opende de score na een voorzet van Melvin Smit, maar even later kwamen de rood-witten langszij. Havelte is de eerste promovendus uit de 4e klasse die het tegen de selectie van trainer Bosma mag opnemen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1

Na twee speelrondes ziet de start van de competitie er rooskleurig uit voor Oldemarkt. Dwingeloo werd met 1-0 verslagen en ook vv Lemmer moest buigen voor de mannen van trainer Bosma. De derde wedstrijd is tegen een ploeg die niet graag op het hoofdveld aan de Sportlaan speelt. De laatste drie seizoenen verloor DIO Oosterwolde alle wedstrijden van Oldemarkt (3-0, 9-1 en 3-2). De wedstrijd wordt weer gespeeld op het hoofdveld, dat na een aantal maanden weer is goedgekeurd.

Nieuw tenue scheidsrechterskorps FC Oldemarkt

Op 11 september 2017 werd tijdens een bijeenkomst van de scheidsrechters van FC Oldemarkt door scheidsrechterscoördinator Philip Minnema aan een aantal vaste scheidsrechters een nieuw tenue uitgereikt.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Dwingeloo 1

Een nieuw seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor velen staat de beslissende wedstrijd van afgelopen seizoen tegen OVC’21 nog op de netvliezen, maar staat dit weekend ‘gewoon’ weer aan de aftrap in de 3e klasse. Voor FC Oldemarkt gaat het nieuwe seizoen van start met een thuiswedstrijd tegen Dwingeloo.

Hoofdveld is door Regio Consul KNVB afgekeurd!

De gemeente is hiervan inmiddels op de hoogte en we gaan zo snel mogelijk om tafel om te kijken wat nodig is om het hoofdveld bespeelbaar te maken. Het eerste heeft dispensatie gekregen om te spelen op ons tweede wedstrijdveld al zal daar nog wel wat voor moeten gebeuren. We doen ons best om dit voor zondag rond te krijgen. F.C. Oldemarkt heeft nu wel een acuut probleem.

TRAINERS GEZOCHT voor Dames 1 en jeugdteams

Het is nog niet voor gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. De meeste teams zijn rond, maar voor sommige teams zoeken we nog een trainer om 1 keer per week trainen te geven. Onder andere Dames 1 zoekt nog een trainer.

Lijkt het jou leuk om dit seizoen als trainer van FC Oldemarkt Dames 1 of een jeugdteams aan de slag te gaan? Bel, app of stuur dan een mail naar Klaas Braad.

06-13483951
klaasoldemarkt@hotmail.com

Kalender/Agenda

 

 (Voorlopig) oefenprogramma van het 1e elftal seizoen 2019/2020

 

Dinsdagavond 20-08-2019        FC Oldemarkt 1 - Sc Emmeloord 1     Aanvang 19.30 uur.

Zaterdagavond 24-08-2019       FC Oldemarkt 1 -  Olde Veste 2          Aanvang 19.30 uur.

Woensdagavond 11-09-2019     FC Oldemarkt 1 - ODV 1                    Aanvang 19.30 uur.

Voor woensdagavond 04-09-2019 wordt nog tegenstander gezocht.

De bekerwedstrijden worden gespeeld op de zondagen:

01-09-2019, 08-09-2019 en 15-09-2019

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter