Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1

Na twee speelrondes ziet de start van de competitie er rooskleurig uit voor Oldemarkt. Dwingeloo werd met 1-0 verslagen en ook vv Lemmer moest buigen voor de mannen van trainer Bosma. De derde wedstrijd is tegen een ploeg die niet graag op het hoofdveld aan de Sportlaan speelt. De laatste drie seizoenen verloor DIO Oosterwolde alle wedstrijden van Oldemarkt (3-0, 9-1 en 3-2). De wedstrijd wordt weer gespeeld op het hoofdveld, dat na een aantal maanden weer is goedgekeurd.

Nieuw tenue scheidsrechterskorps FC Oldemarkt

Op 11 september 2017 werd tijdens een bijeenkomst van de scheidsrechters van FC Oldemarkt door scheidsrechterscoördinator Philip Minnema aan een aantal vaste scheidsrechters een nieuw tenue uitgereikt.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Dwingeloo 1

Een nieuw seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor velen staat de beslissende wedstrijd van afgelopen seizoen tegen OVC’21 nog op de netvliezen, maar staat dit weekend ‘gewoon’ weer aan de aftrap in de 3e klasse. Voor FC Oldemarkt gaat het nieuwe seizoen van start met een thuiswedstrijd tegen Dwingeloo.

Hoofdveld is door Regio Consul KNVB afgekeurd!

De gemeente is hiervan inmiddels op de hoogte en we gaan zo snel mogelijk om tafel om te kijken wat nodig is om het hoofdveld bespeelbaar te maken. Het eerste heeft dispensatie gekregen om te spelen op ons tweede wedstrijdveld al zal daar nog wel wat voor moeten gebeuren. We doen ons best om dit voor zondag rond te krijgen. F.C. Oldemarkt heeft nu wel een acuut probleem.

TRAINERS GEZOCHT voor Dames 1 en jeugdteams

Het is nog niet voor gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. De meeste teams zijn rond, maar voor sommige teams zoeken we nog een trainer om 1 keer per week trainen te geven. Onder andere Dames 1 zoekt nog een trainer.

Lijkt het jou leuk om dit seizoen als trainer van FC Oldemarkt Dames 1 of een jeugdteams aan de slag te gaan? Bel, app of stuur dan een mail naar Klaas Braad.

06-13483951
klaasoldemarkt@hotmail.com

Competitieindeling seizoen 2017-2018 bekend voor FC Oldemarkt 1

De KNVB heeft woensdagochtend 5 juli de competitieindeling van FC Oldemarkt 1 bekend gemaakt. Wat opvalt is dat de selectie en de supporters een stuk minder ver hoeven te reizen voor de uitwedstrijden. Mede door de promotie van Epe, Heerde, Dedemsvaart en Zuidwolde kwam er veel ruimte vrij voor de 6 promovendussen uit de 4e klasse. 1 team komt de competitie vergezellen vanuit de 2e klasse.

Akkrum (4e klasse)
DIO Oosterwolde (3e klasse)
Dwingeloo (3e klasse)
Gorredijk (4e klasse)
Havelte (4e klasse)
Jubbega (3e klasse)
vv Lemmer (2e klasse)
Mildam (4e klasse)
FC Oldemarkt (3e klasse)
Renado (4e klasse)
Steenwijker Boys (3e klasse)
Trinitas (3e klasse)
UDIROS (3e klasse)
Wijster (4e klasse)

De beker indeling wordt later bekendgemaakt en staat gepland op 3, 10 en 17 september. De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op 24 september.

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter