Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Renado 1


Na 9 gespeelde wedstrijden heeft Oldemarkt nog maar 1 duel verloren. Naast de nederlaag tegen DIO Oosterwolde en het gelijkspel in Jubbega, staan 7 overwinningen. Een unieke prestatie van de groen-witten. Door velen wordt er al gesproken over een record. In 2013 wist het 49 punten te behalen gedurende het gehele seizoen. Nooit eerder wist Oldemarkt zo veel punten bij elkaar te smokkelen in de 3e klasse. Met nog 17 ontmoetingen voor de boeg is dit scenario dus niet ondenkbaar. Dit weekend komt een middenmoter op bezoek. Renado is de 6e ploeg de punten uit Oldemarkt mee probeert te nemen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Gorredijk 1


Na een vrije zondag neemt FC Oldemarkt het dit weekend op tegen Gorredijk. De wedstrijd van het afgelopen weekend tegen Trinitas werd afgelast vanwege een onbespeelbaar veld in Boijl. Gorredijk staat met 10 punten op de 7e plaats. De blauw-witten wisten 3 wedstrijden te winnen en één maal kwam het niet verder dan een gelijkspel. Vorige week dacht Gorredijk 5 minuten voor tijd een punt te pakken tegen UDIROS, maar in blessuretijd ging UDIROS er nog met de winst vandoor.

6e Assurantie-Advieskantoor Brandsma DARTS Toernooi

Zaterdag 23 december gaan vrienden en kennissen van de FC de pijlen weer uit de kast halen om mee te doen met het inmiddels 6e darttoernooi. Voor het eerst is er ook een jeugdtoernooi! (12 -16 jr.)
Elk jaar toch een groot succes en een zeer gezellige middag/avond voor iedereen. Deelname is gratis.

Klaverjasmarathon op 6 en 27 januari! Komt allen!

Hierbij nodigen wij u uit voor de Klaverjasmarathon, 6 januari 2018, in de kantine van de FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt. De 2e marathon is 27-1-2018.
Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10.00 uur. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL is VOL.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – S.V. Urk 1

Een uniek affiche! Oldemarkt en Urk kwamen elkaar nog niet eerder tegen. Dit heeft met name te maken met het simpele feit dat Urk haar wedstrijden afwerkt op zaterdag en Oldemarkt op zondag. Daarnaast speelt Oldemarkt met name in de 3e klasse en Urk in de hoofdklasse.

FC Schalke 04 komt bij FC Oldemarkt

Nu unieke korting tot 10 november 2017. Meld je aan met de korting SHIRTKORTING! En ontvang je naam en rugnummer gratis achter op je voetbalshirt!

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Mildam 1

De plaatselijke voetbalvereniging van Mildam is de volgende horde in een tot nog toe uitstekend lopend seizoen voor FC Oldemarkt 1. De club die haar thuiswedstrijden aan de noordzijde van de Tjonger speelt op Sportpark de Wissel, promoveerde vorig seizoen naar de 3e klasse. Dit was sportief gezien de beste prestatie in de clubhistorie van de zwart-witten. Mildam verzekerde zich voor een plaats in de 3e klasse door v.v. Oldeboorn met 3-0 en 0-2 te verslaan in de nacompetitie.

Voetbal toernooitje JO8/JO9

Afgelopen maandagavond was het dan zo ver, een last minute georganiseerd voetbaltoernooitje op het trainingsveld van FC Oldemarkt voor de kinderen uit de eigen JO9 en de JO8 teams. Het is natuurlijk vakantie en daarom was het even afwachten hoeveel kinderen er uiteindelijk zouden komen, maar de opkomst was grandioos, namelijk 19 kinderen!

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - vv Havelte 1


In de 5e speelronde van de competitie komt Havelte op bezoek. Na vier wedstrijden staat Oldemarkt op de 5e plaats met zeven punten. Tegen Dwingeloo en Lemmer behaalde het de volle winst. Van DIO Oosterwolde werd met 3-4 verloren. Afgelopen weekend werd een loodzware wedstrijd in Jubbega met 1-1 afgesloten. Jelmer Trox opende de score na een voorzet van Melvin Smit, maar even later kwamen de rood-witten langszij. Havelte is de eerste promovendus uit de 4e klasse die het tegen de selectie van trainer Bosma mag opnemen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1

Na twee speelrondes ziet de start van de competitie er rooskleurig uit voor Oldemarkt. Dwingeloo werd met 1-0 verslagen en ook vv Lemmer moest buigen voor de mannen van trainer Bosma. De derde wedstrijd is tegen een ploeg die niet graag op het hoofdveld aan de Sportlaan speelt. De laatste drie seizoenen verloor DIO Oosterwolde alle wedstrijden van Oldemarkt (3-0, 9-1 en 3-2). De wedstrijd wordt weer gespeeld op het hoofdveld, dat na een aantal maanden weer is goedgekeurd.

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Daphne de Lange

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter