Havelte 1 - FCO 1 = a.s. do.av. 20.00u

De uitwedstrijd van zon. 20 jan. is vóóruit gehaald en wordt nu dus a.s. don. gespeeld en dus NIET a.s. zondag (dan zijn we dus VRIJ)!

Bekendmaking getrokken obligaties

Op de Algemene Ledenvergadering van F.C. Oldemarkt d.d. 30-11-2018 zijn volgens art. 3 lid 5 van het “Obligatiereglement nieuwbouw F.C. Oldemarkt” de volgende obligatienummers getrokken:

1e & 2e elftal; wedstrijden “AFGELAST” (09-12-‘18)

Betreft:
FCO 1 - DIO O’wolde 1
FCO 2 - Nicator 2
Afgelast door consul i.v.m. te slechte veldomstandigheden!

FCO 4 - sv Zwolle 4 = “Afgelast” (09-12-‘18)

Deze wedstrijd is afgelast door de consul.

Spelregelavond

Spelregelavond 22 november 2018, kantine FC Oldemarkt, aanvang 19.00 uur.

Zaalvoetbaltoernooi Jeugd

Het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van FC Oldemarkt staat weer voor de deur. De zaterdagen 5 en 19 januari vindt het sportieve evenement plaats, locatie Dalzicht. Opgave van de jeugd via de leiders van het eigen team uiterlijk 16 november doorgeven ! Definitieve programma volgt nog via het programmaboekje.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – USV 1

Het is alweer eind oktober, de ranglijst krijgt langzaam maar zeker vorm en de zesde speelronde van de competitie staat voor de deur. Voor FC Oldemarkt betekent dat de derde thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander: USV (Union Sportvereniging).

De gasten uit Nieuwleusen mogen voor FC Oldemarkt met recht “de grote onbekende” van deze competitie genoemd worden. Ooit troffen de twee ploegen elkaar in competitieverband, maar de uitslagen van deze ontmoetingen zijn onbekend.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Gorredijk 1

Aanstaande zondag is het weer SUPERSUNDAY! Alle vier de seniorenteams spelen thuis. Om 10.00 uur wordt er afgetrapt in de volgende wedstrijden:

FC Oldemarkt 4 – sv VENO 3
FC Oldemarkt 3 – vv Ruinerwold 3
Het 3e en het 4e staan met 6 punten in de bovenste regionen van de ranglijst.

Om 12.00 uur is het tijd voor FC Oldemarkt 2 – vv Gorredijk 3. Ook FC Oldemarkt 2 heeft in de reserveklasse 3A nog geen verliespunt geleden en dus zal het met een goed gevoel aan de aftrap verschijnen.

Voor FC Oldemarkt 1 staat de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma met, net als het 2e, Gorredijk als tegenstander. De voorgaande thuiswedstrijd werd met 2-1 gewonnen van Trinitas. De Friezen kwamen na een benutte strafschop van Folkert Postma nog langszij, maar vlak voor rust wist Jorrid Minnema met een fenomenale treffer de wedstrijd te beslissen.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Trinitas 1


Het seizoen 2018-2019 is in volle gang. De oefen- en bekerwedstrijden zijn gespeeld en FC Oldemarkt maakt zich klaar voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Trinitas.
In de beker leek een verrassing in de maak toen Oldemarkt niet wist te winnen van Zandhuizen. De ploeg revancheerde zich een week later tegen RKO waardoor het toch door wist te bekeren. Tijdens de loting kwam net als vorig jaar een hoofdklasser uit de koker. Op woensdag 7 november gaat de ploeg van de nieuwe trainer Theo Los op bezoek bij SC Genemuiden.

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Liza Meijerink

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter