A mannen Kampioen

Op 21 mei zijn de A- junioren van FC Oldemarkt kampioen geworden van de 2de klasse. Een top prestatie omdat de laatste wedstrijd tegen Mildam gewonnen moest worden en dit gebeurde ook, het werd 3-1. De uitwedstrijd werd nog verloren met 5-0 dus de spanning was hoog omdat dit nog in het achter hoofd zat. Binnen een kwartier kwam de FC op 1-0 door Stijn de Jong op een prachtig pass van Dion Bos. Halverwege de 1ste helft deed Mildam iets terug en kwam op 1-1. Binnen twee minuten score opnieuw Stijn de Jong op aangeven van Jorrid Minnema. Vlak voor de rust speelde Klaas Braad met een wereld pass Jorrid Minnema aan en die lied deze kans niet onbenut en maakte er 3-1 van. De 2de helft was FC Oldemarkt oppermachtig, omdat de afronding slordig was bleef het 3-1 dus de champagne kon getrokken worden.

Op de foto staan. Achter: Marco Hof ( Leider ) Jisse Bos, Ruben Braad, Martijn Mak, Jarno Meijer, Kevin Postma, Harwin Braad, Dion Bos, Lennard Hof, Damian Hoek, Giel Schuttebelt, Quintijn Canoy, Jur Dijkman, Wessel Pit
Voor: Marcel de Jong ( Leider/ trainer), Klaas Braad, Jorrid Minnema, Daniel Hafkamp, Stijn de Jong, Wouter van der Vegt ( Trainer).

Vriendenloterij erkent F.C. Oldemarkt als goed doel!

Beste mensen,
De vriendenloterij is een landelijke loterij die verenigingen als een goed doel erkend. F. C. Oldemarkt heeft zich aangemeld als een goed doel voor de Vriendenloterij (www.Vriendenloterij.nl). Graag leg ik uit wat voor F.C. Oldemarkt de voordelen zijn.

FC Oldemarkt A1 - v.v. Mildam A1. Het 'Alles of Niets duel'.

Zaterdag 14 mei a.s. om 14:00 uur is het zover. De wedstrijd wiens datum al sinds het begin van de competitie op de netvliezen van The A-Team staat. FC Oldemarkt A1 kan kampioen worden en wel thuis tegen Mildam! Het verschil tussen de 2 ploegen is op de slotdag van de competitie 2 punten in het voordeel van de groen-witten. Bij een gelijkspel is de ploeg van trainer Marcel de Jong dus kampioen!

Uitnodiging seizoensafsluiting op 15 mei

Namens het bestuur nodigen we jullie van harte uit voor de traditionele seizoensafsluiting na de laatste wedstrijd van het 1e op zondag 15 mei voor alle teams en supporters. Het eerste elftal speelt uit tegen Ruinen en komt direct na de wedstrijd terug om met alle aanwezigen het seizoen af te sluiten. Het 1e is rond vijf uur weer terug in de kantine.

Naast een toespraak van onze voorzitter zullen (mogelijk 35+VR/35+HR), maar in ieder geval het 3e, 2e en 1e de trainers en begeleiders bedanken voor hun tomeloze en belangeloze inzet gedurende het hele seizoen. Het 4e is wel van de partij, maar sluit met het team op een ander moment het seizoen af. Helaas nemen we dit jaar ook afscheid van Teun Dikken, Freddie Bijdevaate, Herman Flokstra en Wouter van der Vegt.

Nodig iedereen uit waarvan je denkt dat hij/zij het leuk vindt om er bij te zijn, neem je partner mee, iedereen is welkom! Laten we er wederom een gezellige middag van maken onder muzikale begeleiding van DJ Rudi, Wesley of Bos!

De Reporter

Voorbeschouwing v.v. Ruinen 1 – FC Oldemarkt 1

Zondag 15 mei a.s. staat dan toch echt de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Uit tegen Ruinen, die de nacompetitie niet meer kan ontlopen, nemen hoofdtrainer Teun Dikken, leider Herman Flokstra en sterspeler/topscoorder Wouter van der Vegt afscheid van FC Oldemarkt. Dit gebeurt na de wedstrijd in de kantine in Oldemarkt.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - FC Assen 1

10 wedstrijden is hoofdtrainer Teun Dikken er in geslaagd om ongeslagen te blijven. De trainer die aanstaande zondag zijn laatste thuiswedstrijd voor FC Oldemarkt 1 coacht, hoopte na deze reeks een periodetitel mee te pikken, maar aan die hoop maakte Steenwijker Boys abrupt een einde. Melvin Smit opende nog wel de score in de 3e minuut, maar binnen het kwartier stonden de Boys met 3-1 voor. Uiteindelijk verloor Oldemarkt met 4-1. Tegen FC Assen azen de groen-witten op revanche. De koploper uit Assen is bij winst kampioen, maar voor dat feestje steekt Oldemarkt graag een stokje. Oldemarkt is gewaarschuwd, want Assen heeft de laatste 4 duels gewonnen met een doelsaldo van 16 voor en 2 tegen.

Inleveren pasfoto's spelerspas!!

Graag z.s.m. 2 pasfoto's inleveren voor de spelerspas.
Dit geldt voor de volgende spelers/speelsters:
* B. Timmerman
* D. Dolstra
* J. Kok
* S. Bos
* J. Bus
* L. van der Wees
* M. Haverkate

Inleveren kan bij Jeannet Bakker, Platteweg 42 in Oldemarkt

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Asser Boys 1

Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt het seizoen van FC Oldemarkt niet als een nachtkaars uit te gaan. Waar het 3 weken geleden nog leek dat het met knikkende knieën het seizoen zou moeten afsluiten in een strijd tegen degradatie, is het nu zelfs nog in de strijd om de 3e plaats. Een zeer goede reeks (16 punten uit 8 wedstrijden) heeft de rol van de groen-witten in de competitie compleet veranderd. Mocht het zondag thuis winnen van Asser Boys dan doet het extra goede zaken. Teun Dikken zijn mannen passeren dan namelijk concurrent Steenwijker Boys op de ranglijst.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - LEO 1

De ongeslagen trein van FC Oldemarkt dendert maar voort, want ook afgelopen weekend werd er niet verloren. Tegen het 2e geplaatste Trinitas floot de scheidsrechter af bij een 1-1 stand. Na een 0-1 ruststand trok aanvoerder Melvin Smit de stand met een rake kopbal gelijk. Vanavond is het de beurt aan LEO (Loon) om de sterk spelende ploeg van trainer Teun Dikken van scoren af te houden. Wel is Oldemarkt gewaarschuwd, want Dikken wist niet eerder op eigen terrein van LEO te winnen. De wedstrijd begint om 18:45 uur.

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter