F.C. Oldemarkt zoekt vrijwilligers voor Jantje Beton collecte!

Beste leden, de afgelopen drie jaar heeft F.C. Oldemarkt meegedaan aan de Jantje Beton actie. Het geld dat daarmee wordt ingezameld gaat voor 50% naar Jantje beton om het buitenspelen voor kinderen te stimuleren en voor 50% naar onze voetbalvereniging. Dat brengt ieder jaar een leuk bedrag op voor het goede doel en F.C. Oldemarkt.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Dwingeloo 1

Na wat een heel foute seizoenstart leek te worden, rechtte de ploeg van debuterend coach Ronald Bosma de rug in de tweede helft uit tegen HODO uit Hollandscheveld. In de eerste helft had Oldemarkt weinig tot vrijwel niets te vertellen. Dat resulteerde in een 3-0 ruststand voor de thuisploeg. Na rust moest er iets veranderen en dat gebeurde. Aanvoerder Melvin Smit en Hidde Weemstra brachten de spanning terug, waarna ‘Gouden Wissel’ Jelmer Trox de eindstand op het scorebord zette: 3-3. Aankomende zondag komt beste vriend Dwingeloo op bezoek en dus zal het Oldemarkter Dorpsfeest met 1 dag verlengd worden.

Info avond over vlaggen en fluiten is vrijdag 2 september!

Komende vrijdag gaat de informatie avond niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Vrijdag 2 september gaat door. Iedereen die interesse om dit seizoen te vlaggen en of te fluiten bij wedstrijden van F.C. Oldemarkt is welkom. De bijeenkomst start vrijdag 2 september om 19.15 uur in de kantine van F.C. Oldemarkt.

Oefenwedstrijd van het 2e as zondag gaat niet door

Oefenwedstrijd: 2e elftal
Sport Vereent heeft helaas de oefenwedstrijd tegen ons 2e as zondag afgezegd.

oefenduel as zondag 1e elftal


Van de site van USV, stukje historie, leuk,

USV vervolgt oefencampagne tegen OldemarktNa de 3-0 oefenzege van afgelopen dinsdag op ZZVV uit Zuidwolde, ontvangt USV
komende zondag Oldemarkt. De noordelijke 3e klasser is niet geheel onbekend voor USV,
maar we moeten hiervoor wel een tijdje terug in de historie. De laatste keer dat beide
ploegen elkaar ontmoetten voor de competitie dateert uit het seizoen 1995/1996.

Op 5 mei 1996 werd het 3-3 op sportpark Hulsterlanden. Het was een duel in de 1e klasse A van de afdeling Zwolle. René Kok zorgde voor de 1-0 ruststand. Michiel Dekker en Jos Alferink draaiden na rust de stand om in het voordeel van Oldemarkt. Cor Kremer stelde vervolgens eerst Gerjan Kok in staat om de gelijkmaker te scoren en tekende daarna zelf voor de 3-2 voorsprong. Maar in blessuretijd zorgde John Schokker alsnog voor een puntendeling. Het was dat seizoen de 12e remise van USV. Ook opvallend: het was het laatste duel in de afdeling Zwolle. Na de zomer organiseerde de KNVB de competitie in districten. Waardoor ook de wegen van USV (Oost) en Oldemarkt (Noord) zich splitsten. Heerde werd dat seizoen kampioen, USV werd 5e en Oldemarkt eindigde als 9e, nog net boven de laagvliegers Wacker en IJhorst.

USV- Oldemarkt begint zondag om 14.00 uur.

Infoavond over het vlaggen en uitleg spelregels.

Heeft u interesse om dit seizoen te vlaggen en of te fluiten bij wedstrijden van F.C. Oldemarkt?
Dan nodig ik u als scheidsrechtercoördinator van harte uit om op vrijdag 26 augustus of vrijdag 2 september langs te komen. Beide avonden beginnen om 19.15 uur in de kantine van F.C. Oldemarkt

Nieuwe jeugdindeling op de site

Nieuwe jeugd teamindeling staat op de site voor het jaar 2016/2017. Onder kopje 'gastenboek' en onder de teamindeling onder 'teams'. Foto's oude teams moeten nog worden verwijderd.
Mogelijke typefouten voorbehouden.....

Bij enkele teams wordt nog gezocht naar trainers én (vooral) leiders !!!

A talenten toernooi

De talenten van FC Oldemarkt hebben zaterdag 11 juni een prima prestatie geleverd op het toernooi in Steenwijk. Er deden 8 teams mee in 2 poules, Oldemarkt was ingedeeld bij Emmeloord, CSSV ( Zwolle ) en Olde Veste. Tegen Emmeloord werd een prima 1-0 overwinning geboekt en tegen CSSV een goede 0-0. Dit hield in dat we al door waren naar de halve finale. De laatste wedstrijd tegen Olde Veste lieden de speler de teugels een beetje varen en stonden binnen 30 sec. met 1-0 achter, uiteindelijk werd er met 2-0 verloren. In de kruis finale tegen VV Hoogeveen , een spannende pot voetbal waarbij de tegenstander er met de winst van door ging, 2-1. In de strijd om de 3de en 4de plaats tegen Steenwijk. Hier waren de talenten van de FC de bovenliggende partij, prima verzorgt spel allen wisten de voorwaartsen dit niet om te zetten met een doelpunt. Omdat de stand 0-0 bleef moesten er penalties genomen worden. Dit deden de spelers van Oldemarkt beter dan Steenwijk, dus de 3de prijs was binnen. Het lijkt voor herhaling vatbaar want vorig jaar 4de en nu 3de dus volgende misschien ....Groeten, Marcel

Kalender/Agenda

 

Oefenwedstrijd 1e elftal vv Ruinerwold op kunstrgras van Olde Veste

 27-01-2019

13.30 uur OVB

 03-02-2019

 Sc Emmeloord (schaduwwedstrijd)

14.00 uur in Emmelooord

Pupil van de week:                   

 

 

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter