Veel vrijwilligers gevraagd voor Doedag bij F.C Oldemarkt!

Op zaterdag 24 maart en zaterdag 31 maart, gaan we onder leiding van de Accommodatie Commissie aan de slag met allerlei klussen op onze accommodatie. We kunnen voor beide dagen minimaal 20 tot 30 mensen gebruiken. Er zijn klussen voor jong en oud. Verzoek je op te geven op de deelnemerslijst op het prikbord in de kantine!

Verzoek om je naam te vermelden en je email of telefoonnummer. Dit met oog op de verdeling van de diverse werkklussen. We gaan het dak op om zaken schoon te maken en te checken, we leggen verzakte stenen goed, we gaan met de omheining rond de velden bezig. Kantjes snijden, het grasveldje achter de scoreborden bij de blokhut wordt aangepakt etc. Te veel om op te noemen. Geef je op, Vele handen maken licht werk!

Bestuur F.C. Oldemarkt, namens de accommodatie commissie!  

 

Rabobank Clubactie

De Rabobank organiseert de Rabobank Clubkas Campagne. Onze voetbalvereniging heeft zich hier ook voor opgegeven. Met het geld dat wij inzamelen, willen wij een clinic organiseren voor de jeugd.

Je kunt in een speciale periode je stem uitbrengen. Deze periode is van donderdag 15 maart tot en met zaterdag 31 maart.

Kalender/Agenda

 

 Pupil van de Week: Tristan Oosterga

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter