Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – v.v. Gorredijk 1

Na een vrije zondag neemt FC Oldemarkt het dit weekend op tegen Gorredijk. De wedstrijd van het afgelopen weekend tegen Trinitas werd afgelast vanwege een onbespeelbaar veld in Boijl. Gorredijk staat met 10 punten op de 7e plaats. De blauw-witten wisten 3 wedstrijden te winnen en één maal kwam het niet verder dan een gelijkspel. Vorige week dacht Gorredijk 5 minuten voor tijd een punt te pakken tegen UDIROS, maar in blessuretijd ging UDIROS er nog met de winst vandoor.

 

De meest recente wedstrijd van Oldemarkt er een voor de beker, thuis tegen hoofdklasser Urk. Dit werd een dag die nog lang op de netvliezen zal staan van spelers, staf en supporters van Oldemarkt. Trainer Bosma gaf vooraf aan dat er niks te verliezen viel. Dit bleek ook uit het spel van de groen-witten, die met veel lef en power aan de aftrap verschenen. Pas in de 44e minuut kwamen de bezoekers op 0-1. Nog geen minuut later waren het de jongelingen van Oldemarkt die vlak voor rust de gelijkmaker op het scorebord wisten te zetten. Een corner van Klaas Braad werd binnen de 5 meter binnengekopt door Jorrid Minnema, maar een katachtige redding van de keeper zorgde er voor dat Urk de voorsprong behield. Deze werd na rust uitgebreid naar 0-4.

Het affiche van dit weekend staat voor het tweede maal deze eeuw op het programma. 12 jaar geleden nam Gorredijk de punten mee naar huis (1-2).

Dat ‘De Gordyk’ in de middenmoot meedraait is zacht gezegd knap te noemen. De VV van het Friese dorp speelde de laatste 5 jaar in de 4e klasse en daarvoor zelfs in de 5e klasse.

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe en een gezellig feest na de tijd.

DR

Volgende wedstrijd

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter