Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – DIO Oosterwolde 1

Na twee speelrondes ziet de start van de competitie er rooskleurig uit voor Oldemarkt. Dwingeloo werd met 1-0 verslagen en ook vv Lemmer moest buigen voor de mannen van trainer Bosma. De derde wedstrijd is tegen een ploeg die niet graag op het hoofdveld aan de Sportlaan speelt. De laatste drie seizoenen verloor DIO Oosterwolde alle wedstrijden van Oldemarkt (3-0, 9-1 en 3-2). De wedstrijd wordt weer gespeeld op het hoofdveld, dat na een aantal maanden weer is goedgekeurd.

DIO is evenals Oldemarkt nog ongeslagen en heeft dit seizoen nog geen doelpunten geïncasseerd. Met Udiros (0-3) en Mildam (5-0) had de ploeg van trainer Teun Dikken weinig moeite. Beide wedstrijden werden overtuigend gewonnen. De grote van DIO was in beide wedstrijden Joeri Gorter, die al 4 keer wist te scoren.

Oldemarkt speelde na een knappe zege tegen Dwingeloo in en tegen Lemmer. Hoewel de groen witten in het eerste uur genoeg kansen creëerden tegen 11 tegenstanders, wist de voorhoede het net niet te vinden. Nadat Lemmer in korte tijd 2 rode kaarten pakten, kreeg Oldemarkt meer ruimte en werd de wedstrijd snel beslist. Wouter van der Vegt opende de score waarna invaller Hidde Weemstra de 0-2 eindstand op het scorebord zette.

In het afgelopen seizoen was het in beide confrontaties tussen Oldemarkt en DIO de thuisclub die de overwinning boekte. In Oosterwolde werd het 2-1 (doelpunt Weemstra) en in Oldemarkt werd het 3-2. Grote man was destijds Folkert Postma, die 2 doelpunten en een assist achter zijn naam schreef.

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Boas van Noort

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter