Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Dwingeloo 1

Een nieuw seizoen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor velen staat de beslissende wedstrijd van afgelopen seizoen tegen OVC’21 nog op de netvliezen, maar staat dit weekend ‘gewoon’ weer aan de aftrap in de 3e klasse. Voor FC Oldemarkt gaat het nieuwe seizoen van start met een thuiswedstrijd tegen Dwingeloo.

Trainer Ronald Bosma kreeg in de zomer te maken met veel wisselingen in de selectie. Verdediger Twan Flokstra stopte en ook keeper Willem Jansen koos eieren voor zijn geld. Jisse Bos vertrok voor 3 maanden naar Nieuw Zeeland. Nieuwkomers in de selectie zijn Albert de Hoop, Wouter van der Vegt en Gideon Vellinga. Ook waren afvallers waar Bosma niet op had gerekend. Zo raakte Johan Fleer geblesseerd in de bekerwedstrijd tegen Oosterstreek, waar Oldemarkt zich wist te plaatsen voor de volgende bekerronde. Maurice de Graaf werd voor de tweede keer op uitzending gestuurd.

Tegenstander Dwingeloo mocht twee nieuwe gezichten verwelkomen. Friso Bakker gaat als hoofdtrainer de selectie onder zijn hoede nemen. Sterspeler Sander Nijstad keerde na twee seizoenen Olde Veste terug op het oude nest, waar hij al 114 keer het net wist te vinden. Ondanks deze versterkingen wist Dwingeloo niet verder te bekeren. Ze verloren met 3-1 bij Read Swart.

Oldemarkt wist de laatste vier jaar niet te winnen in een thuiswedstrijd tegen Dwingeloo. Alle vier gingen verloren. Vorig seizoen verloor het met 1-4. De uitwedstrijd werd overigens met 0-1 winnend afgesloten door de groen-witten.

Wij wensen alle supporters en spelers een sportieve een aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

Volgende wedstrijd

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter