Hoofdveld is door Regio Consul KNVB afgekeurd!

De gemeente is hiervan inmiddels op de hoogte en we gaan zo snel mogelijk om tafel om te kijken wat nodig is om het hoofdveld bespeelbaar te maken. Het eerste heeft dispensatie gekregen om te spelen op ons tweede wedstrijdveld al zal daar nog wel wat voor moeten gebeuren. We doen ons best om dit voor zondag rond te krijgen. F.C. Oldemarkt heeft nu wel een acuut probleem.

We hebben te veel wedstrijden voor 1 speelveld. Dit vraagt van iedereen om attent te zijn met de te spelen wedstrijden. Er zullen er de komende tijd meer wijzigingen plaatsvinden dan anders. Ons wedstrijdsecretariaat vraagt jullie in deze om eenieders medewerking. 

We gaan met de gemeente ook in overleg over de kwaliteit van het trainingsveld. Wellicht dat dit kan worden verbeterd op korte termijn zodat ook daar nog wat wedstrijden gespeeld kunnen worden door met name de jeugd. Op dit moment is dat nog niet mogelijk.

We doen ons best om het goed en snel op te lossen met elkaar en de gemeente. Wij vragen eenieder om hun medewerking en begrip. Het is erg vervelend maar we gaan er van uit dat het op termijn goed komt.

We wensen iedereen mooie wedstrijden toe.

Hartelijke groet,

André Bus voorzitter F.C. Oldemarkt.

Kalender/Agenda

Zaterdag 12 januari 2019 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

Pupil van de week

Twan Meijerink

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

22 nov. '18

Spelregelavond voor de JO13 t/m de MO/JO17

Kantine FC Oldemarkt

19.00 uur - 20.30 uur

5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter