Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - SV Dedemsvaart 1

Zeven dagen na de zinderende zege in de streekderby tegen v.v. Steenwijk ontvangt FC Oldemarkt het 4e geplaatste SV Dedemsvaart 1. Maar liefst 8 duels hebben de groen-witten aan de Sportlaan zonder zege gezeten, maar tegen Steenwijk heeft het er geen moment uit gezien dat er weer geen 3 punten behaald zouden worden. Oldemarkt zat er vanaf het eerste fluitsignaal zeer fel bovenop en toonde zich 90 minuten lang oppermachtig. Dat werd, in tegenstelling tot sommige andere wedstrijden, dit maal wel beloond. Jorrid Minnema opende in de tweede helft de score, waarna Wesley Veenstra en opnieuw Minnema alleen het klusje nog maar hoefde te klaren: 3-0.

De bezoekers van dit weekend komen uit Dedemsvaart. Een ploeg die afgelopen seizoen na 1 jaar afwezigheid in de 3e klasse weer is gepromoveerd doet het dit seizoen opvallend goed. De club die 83 jaar geleden, toen menig lid van FC Oldemarkt nog niet geboren was, nog D.V.C. werd genoemd wist dit speeljaar al meerdere malen het publiek te vermaken en dat bewijst de ranglijst: 4e plaats, 14 punten. (Oldemarkt 11e plaats, 7 punten) Een lichtpuntje voor Bosma en co zijn de resultaten van de laatste 4 wedstrijden. Daarin werd immers maar 1 puntje behaald en 3 keer verloren.

Een speler voor Oldemarkt om niet uit het oog te verliezen is Noah Schuurman. De spits van Dedemsvaart wist al 8 keer het net te vinden en zal ongetwijfeld proberen om zijn 6e plaats op de topscorersranglijst in Oldemarkt te verlaten.

FC Oldemarkt zal er opnieuw alles aan doen om de 3 punten in huis te houden. Mocht dat gebeuren dan kan het weer een aantal plaatsen stijgen op de ranglijst en zal het de degradatiezone verlaten.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

DR

 

Kalender/Agenda

 

Pupil van de week: 

 Boas van Noort

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter