Maandag 24 oktober start aanleg drainage op trainingsveld

Trainers opgelet!. Vanaf maandag 24 oktober wordt gestart met de aanleg van drainage op ons trainingsveld!.

Dat is iets later dan gepland voor ons complex maar in goed overleg met ons als bestuur is besloten niet te wachten tot na de winterstop met het aanleggen van de drainage. 

De aannemer start komende maandag overdag met de werkzaamheden en zal beginnen met de hoofddrain. Daarna zullen de overige drains worden aangebracht. De werkwijze is als volgt. Zoden worden uitgestoken. Drain wordt aangelegd en de zoden worden teruggelegd. 

Maandagavond kan dan nog normaal getraind worden. Voor de rest van de week is het even kijken wat wel en niet kan. Met oog op herstel verdient het de voorkeur het veld een tijdje niet (zo min mogelijk) te gebruiken op die plekken waar de sleuven zijn gelegd.

Verzoek om hier tijdens de trainingen rekening mee te houden. Hopelijk blijft de temperatuur nog even goed zodat de zoden zich nog hechten. Belangrijk is om het herstel met elkaar in de gaten te houden. Oppassen voor loskomende zoden met oog op blesures.

Hartelijke groet,

André Bus

 

 

Rabobank Clubactie

De Rabobank organiseert de Rabobank Clubkas Campagne. Onze voetbalvereniging heeft zich hier ook voor opgegeven. Met het geld dat wij inzamelen, willen wij een clinic organiseren voor de jeugd.

Je kunt in een speciale periode je stem uitbrengen. Deze periode is van donderdag 15 maart tot en met zaterdag 31 maart.

Kalender/Agenda

 

 Pupil van de Week: Tristan Oosterga

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter