Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Trinitas 1

Na 4 gespeelde wedstrijden hebben zowel FC Oldemarkt als Trinitas nog niet weten te overtuigen. In Oldemarkt staat de teller op 2 punten. De bezoekers hebben totaal 4 punten behaald. Vol vertrouwen gingen Bosma’s mannen afgelopen weekend de wedstrijd in tegen hekkensluiter Ruinen. Na 18 minuten werd doelman Willem Jansen verschalkt met een afstandsschot van Jurgen Kleiker. Klaas Braad wist in de 2e helft op aangeven van Hidde Weemstra de stand gelijk te trekken en voor een treurige maar terechte eindstand te zorgen: 1-1.

Trinitas is tot nog toe wisselvallig bezig. Tegen Zuidwolde en Stanfries werden totaal knap 4 punten behaald, maar tegen Heerde en Epe werd de ploeg uit Boijl genadeloos afgestraft (0-4 en 4-0). Met die behaalde resultaten staat het op een 8e plaats, 2 plekken hoger dan Oldemarkt. Mocht trainer Henk Boeree zijn ploeg naar een overwinning leiden, doet het goede zaken en klimt het richting de subtop.

In Oldemarkt wordt de schreeuw naar een overwinning steeds luider. Ook tegen Ruinen werd niet gewonnen. Toch kan het vertrouwen halen uit de vorige 2 ontmoetingen met Trinitas, dat vorig seizoen lang meedraaide om het kampioenschap. Beide wedstrijden eindigden in 1-1. Uit was Yannick Mulder trefzeker en in Oldemarkt wist Melvin Smit de eindstand te bepalen.

Bij Trinitas zijn het Fokko van der Duim en Mark Platje die de 2 doelpunten scoorden. Oldemarkt staat op 6 doelpunten.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

 

DR

 

Volgende wedstrijd

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter