Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Dwingeloo 1

Na wat een heel foute seizoenstart leek te worden, rechtte de ploeg van debuterend coach Ronald Bosma de rug in de tweede helft uit tegen HODO uit Hollandscheveld. In de eerste helft had Oldemarkt weinig tot vrijwel niets te vertellen. Dat resulteerde in een 3-0 ruststand voor de thuisploeg. Na rust moest er iets veranderen en dat gebeurde. Aanvoerder Melvin Smit en Hidde Weemstra brachten de spanning terug, waarna ‘Gouden Wissel’ Jelmer Trox de eindstand op het scorebord zette: 3-3. Aankomende zondag komt beste vriend Dwingeloo op bezoek en dus zal het Oldemarkter Dorpsfeest met 1 dag verlengd worden.

De bezoekers uit Dwingeloo lieten wel zien uit de startblokken te kunnen springen. Tegen vv Steenwijk (vorig jaar 2e klasse) werd met 4-0 gewonnen. Een prima opening van het nieuwe seizoen en dus is Oldemarkt gewaarschuwd. Ook zijn Bosma’s mannen gewaarschuwd voor Melvin Koning, die tegen Steenwijk 3 maal doel trof.

Dat deze wedstrijd spektakel biedt voor het publiek is bekend. Van de laatste 5 duels tussen de twee ploegen in Oldemarkt, won Oldemarkt er 2 en onze bezoekers 3. In totaal werden er deze duels 33 doelpunten gemaakt. Vorig jaar eindigde het treffen in een 4-5 zege voor onze bezoekers. Het duel in Dwingeloo eindigde na kansen over en weer in 0-0.

Bij Oldemarkt zijn Wesley Veenstra en Wilko Tammens hard op de weg terug van hun blessure en dus wordt Bosma’s selectie ruimer en ruimer en dat biedt voor de hoofdtrainer genoeg keuzes in de opstelling.

Na de wedstrijd zal er uiteraard een feest zijn in de kantine. Met als hoogtepunt het optreden van Brace, een zanger die door heel het land bekend is van ‘The Voice Of Holland’, waar hij in 2015 als derde eindigde. Met hits als ‘Moppie’, ‘Hartendief’ en ‘Ik Ben Je Zat’ zal hij een poging doen het publiek in de kantine om ver te blazen.

Wij wensen alle supporters een sportieve en aantrekkelijke wedstrijd toe.

 

DR

 

 

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: ISA VAN DER VEGT

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter