Jeugdleider vergadering 16 januari 2017.

Vergadering met alle jeugdleiders van FCO om 20.00 uur op het sportpark FCO.

FCO4 - RKO3

Wedstrijd wordt om 12u gespeeld ipv 10u.

FCO 3 - Nieuweschhoot 4. = Afgelast (13-11-'16)

Wegens tekort aan elftalbezetting tegenstander.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - SV Dedemsvaart 1

Zeven dagen na de zinderende zege in de streekderby tegen v.v. Steenwijk ontvangt FC Oldemarkt het 4e geplaatste SV Dedemsvaart 1. Maar liefst 8 duels hebben de groen-witten aan de Sportlaan zonder zege gezeten, maar tegen Steenwijk heeft het er geen moment uit gezien dat er weer geen 3 punten behaald zouden worden. Oldemarkt zat er vanaf het eerste fluitsignaal zeer fel bovenop en toonde zich 90 minuten lang oppermachtig. Dat werd, in tegenstelling tot sommige andere wedstrijden, dit maal wel beloond. Jorrid Minnema opende in de tweede helft de score, waarna Wesley Veenstra en opnieuw Minnema alleen het klusje nog maar hoefde te klaren: 3-0.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - v.v. Steenwijk 1

FC Oldemarkt 1 – v.v. Steenwijk 1 stond voor het laatst op het programma in het seizoen 2009/2010 (0-2 voor Steenwijk), maar de ontmoeting in het seizoen daarvoor staat menig supporter en speler (van toen) nog vers in het geheugen. Toen Dwingeloo, Steenwijk en Oldemarkt allemaal gelijk eindigden, moest een drieluik gespeeld worden om te beslissen welke ploeg direct zou degraderen, degradatiewedstrijden moest spelen of zich zou handhaven in de 3e klasse. Oldemarkt verloor van Steenwijk, maar beide ploegen wisten zich uiteindelijk veilig te spelen. Dwingeloo degradeerde

Het 5e Brandsma assurantiën darttoernooi

Zaterdag 17 december gaan vrienden en kennissen van de FC de pijlen weer uit de kast halen om mee te doen met het inmiddels 5e darttoernooi. Elk jaar toch een groot succes en een zeer gezellige middag/avond voor iedereen. Deelname is gratis.

Er kan/mag weer getraind worden!!

Trainingsveld is geprepareerd met drainage!

Training 1e en 2e

Beter een goede buur.......................
Daar wij geen gebruik kunnen maken van het trainingsveld gaan het 1e en 2e elftal morgenavond vrijdag 28 oktober trainen op het kunstgrasveld van Steenwijker Boys op de Koperberg. Uiteraard zijn spelers en technische staf zeer verheugd dat wij welkom zijn en gebruik kunnen maken van het veld en kleedkamer. Boys grote klasse !!!

(winter) Zaalvoetbal Jeugd F.C. Oldemarkt 2016/2017

Voor alle Jeugdleden van F.C. Oldemarkt zijn er een tweetal datums geprikt voor in de wintermaanden onderling zaalvoetbalwedstrijden te spelen. Datums zijn 29 december 2016 en 7 januari 2017. Noteer deze datums alvast in je agenda. Verdere informatie volgt en zal via de leiders worden verspreidt.
Jeugdcommissie F.C. Oldemarkt

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: ISA VAN DER VEGT

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter