Het 5e Brandsma assurantiën darttoernooi

Zaterdag 17 december gaan vrienden en kennissen van de FC de pijlen weer uit de kast halen om mee te doen met het inmiddels 5e darttoernooi. Elk jaar toch een groot succes en een zeer gezellige middag/avond voor iedereen. Deelname is gratis.

Er kan/mag weer getraind worden!!

Trainingsveld is geprepareerd met drainage!

Training 1e en 2e

Beter een goede buur.......................
Daar wij geen gebruik kunnen maken van het trainingsveld gaan het 1e en 2e elftal morgenavond vrijdag 28 oktober trainen op het kunstgrasveld van Steenwijker Boys op de Koperberg. Uiteraard zijn spelers en technische staf zeer verheugd dat wij welkom zijn en gebruik kunnen maken van het veld en kleedkamer. Boys grote klasse !!!

(winter) Zaalvoetbal Jeugd F.C. Oldemarkt 2016/2017

Voor alle Jeugdleden van F.C. Oldemarkt zijn er een tweetal datums geprikt voor in de wintermaanden onderling zaalvoetbalwedstrijden te spelen. Datums zijn 29 december 2016 en 7 januari 2017. Noteer deze datums alvast in je agenda. Verdere informatie volgt en zal via de leiders worden verspreidt.
Jeugdcommissie F.C. Oldemarkt

Snoeien houtwallen rond sportveld met oog voor cutuurhistorie!

Ben je ouder dan 14 en lijkt het je leuk om mee te helpen met het snoeien van houtwallen om onze accommodatie dan ben je vrijdagochtend om 9.00 uur van harte welkom. S' middags is er gelegenheid voor de harde werkers om mee te gaan op vaarexcursie met een boot van Staatsbosbeheer.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Stanfries 1

FC Oldemarkt kent tot nog toe een moeizame seizoenstart. Daar hoopt men tegen hekkensluiter Stanfries (Appelscha) verandering in te brengen. Beide partijen hebben nog geen wedstrijd winnend af weten te sluiten en dus staat er een strijd van jewelste op het programma. Waar FC Oldemarkt vorige week pas laat, maar diep moest buigen voor Epe, kwam Stanfries op eigen terrein goed weg van een 2-0 achterstand. Wim van Riezen wist Steenwijk af te houden van 3 punten door een treffer in de 87e minuut en een raak schot vanaf 11 meter in de 90e minuut.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – Trinitas 1

Na 4 gespeelde wedstrijden hebben zowel FC Oldemarkt als Trinitas nog niet weten te overtuigen. In Oldemarkt staat de teller op 2 punten. De bezoekers hebben totaal 4 punten behaald. Vol vertrouwen gingen Bosma’s mannen afgelopen weekend de wedstrijd in tegen hekkensluiter Ruinen. Na 18 minuten werd doelman Willem Jansen verschalkt met een afstandsschot van Jurgen Kleiker. Klaas Braad wist in de 2e helft op aangeven van Hidde Weemstra de stand gelijk te trekken en voor een treurige maar terechte eindstand te zorgen: 1-1.

Opgelet fietsendieven actief bij F.C. Oldemarkt

Helaas heeft gisteravond op zeer brutale wijze het dievengilde toegeslagen. Maar liefst vier damesfietsen zijn in korte tijd vermoedelijk op een aanhangwagen gelegd en weggenomen. Er is hebben wij begrepen aangifte gedaan bij de politie. Maar hoe voorkomen we dit in de toekomst?

Kalender/Agenda

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

Dinsdag 28 augustus 2018              FC Oldemarkt  1    -      Fit Boys 1                  Aanvang 19.00 uur

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 19.00 uur

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

Woensdag 19 september 2018        SV Olyphia 1          -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter