Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - v.v. Heerde 1

‘Sint en Piet zaten te denken, wat voor voorbeschouwing ze over FC Oldemarkt – v.v. Heerde zouden bedenken’

De bezoekers komen uit Heerde. Een club die is opgericht op 12 september 1912 en dus pak ‘m beet 20 jaar ouder is dan FC Oldemarkt. De vereniging die geel/zwarte tenues draagt blinkt dit seizoen uit in de competitie. Met veel zeges waaronder bij een aantal waar van de doelpunten niet op 1 hand te tellen waren, staat het op de 2e plaats. Streekgenoot Epe is het enige team dat de koppositie voor Heerde tegenhoudt. FC Oldemarkt probeert de derde ploeg te worden die het lukt om Heerde van een overwinning te houden. Eerder lukte dat respectievelijk Dwingeloo en Epe.

Uitnodiging Klaverjasmarathon op 7 januari

Hierbij nodigen wij u uit voor de Klaverjasmarathon, 7 januari 2017, in de kantine van de FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10.00 uur. De entree is € 7,50 per persoon. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL is VOL....

De klaverjascommissie,

Inlichtingen: Ton Fleer 06-27298248

Kampioenskoorts bij het talentvolle FC Oldemarkt MO15-1

Voor onze MO15-1 is zaterdag een spannende dag. Ze kunnen kampioen worden in de 1e klasse! Uit tegen 'd Olde Veste'54 MO15-1 moet er gewonnen worden om er voor te zorgen dat ze niet meer ingehaald kunnen worden. De wedstrijd begint om 10:30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Olde Veste.

DERBY TIME!!! Oefenwedstrijd v.v. De Blesse 1 - FC Oldemarkt 1

Vrijdag 18 november werkt FC Oldemarkt 1 een oefenwedstrijd af in en tegen De Blesse 1.

Aanvang wedstrijd: 19:45 uur.

Zwarte Pieten op het veld.

De Sint heeft laten weten om op 26 november vanaf 9.00 uur een paar Pieten langs te willen sturen om te kijken op de voetbal velden van FCO als de kinderen wel lief zijn!

Jeugdleider vergadering 16 januari 2017.

Vergadering met alle jeugdleiders van FCO om 20.00 uur op het sportpark FCO.

FCO4 - RKO3

Wedstrijd wordt om 12u gespeeld ipv 10u.

FCO 3 - Nieuweschhoot 4. = Afgelast (13-11-'16)

Wegens tekort aan elftalbezetting tegenstander.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - SV Dedemsvaart 1

Zeven dagen na de zinderende zege in de streekderby tegen v.v. Steenwijk ontvangt FC Oldemarkt het 4e geplaatste SV Dedemsvaart 1. Maar liefst 8 duels hebben de groen-witten aan de Sportlaan zonder zege gezeten, maar tegen Steenwijk heeft het er geen moment uit gezien dat er weer geen 3 punten behaald zouden worden. Oldemarkt zat er vanaf het eerste fluitsignaal zeer fel bovenop en toonde zich 90 minuten lang oppermachtig. Dat werd, in tegenstelling tot sommige andere wedstrijden, dit maal wel beloond. Jorrid Minnema opende in de tweede helft de score, waarna Wesley Veenstra en opnieuw Minnema alleen het klusje nog maar hoefde te klaren: 3-0.

Kalender/Agenda

 

ZATERDAG 8 DECEMBER ALLE THUISWEDSTRIJDEN AFGELAST

 

IVM TE NATTE VELDEN

 

 

Pupil van de week:                     

 JOEP SCHOENMAKER

 Zaterdag 12 jan

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter