Oefenwedstrijd van het 2e as zondag gaat niet door

Oefenwedstrijd: 2e elftal
Sport Vereent heeft helaas de oefenwedstrijd tegen ons 2e as zondag afgezegd.

oefenduel as zondag 1e elftal


Van de site van USV, stukje historie, leuk,

USV vervolgt oefencampagne tegen OldemarktNa de 3-0 oefenzege van afgelopen dinsdag op ZZVV uit Zuidwolde, ontvangt USV
komende zondag Oldemarkt. De noordelijke 3e klasser is niet geheel onbekend voor USV,
maar we moeten hiervoor wel een tijdje terug in de historie. De laatste keer dat beide
ploegen elkaar ontmoetten voor de competitie dateert uit het seizoen 1995/1996.

Op 5 mei 1996 werd het 3-3 op sportpark Hulsterlanden. Het was een duel in de 1e klasse A van de afdeling Zwolle. René Kok zorgde voor de 1-0 ruststand. Michiel Dekker en Jos Alferink draaiden na rust de stand om in het voordeel van Oldemarkt. Cor Kremer stelde vervolgens eerst Gerjan Kok in staat om de gelijkmaker te scoren en tekende daarna zelf voor de 3-2 voorsprong. Maar in blessuretijd zorgde John Schokker alsnog voor een puntendeling. Het was dat seizoen de 12e remise van USV. Ook opvallend: het was het laatste duel in de afdeling Zwolle. Na de zomer organiseerde de KNVB de competitie in districten. Waardoor ook de wegen van USV (Oost) en Oldemarkt (Noord) zich splitsten. Heerde werd dat seizoen kampioen, USV werd 5e en Oldemarkt eindigde als 9e, nog net boven de laagvliegers Wacker en IJhorst.

USV- Oldemarkt begint zondag om 14.00 uur.

Infoavond over het vlaggen en uitleg spelregels.

Heeft u interesse om dit seizoen te vlaggen en of te fluiten bij wedstrijden van F.C. Oldemarkt?
Dan nodig ik u als scheidsrechtercoördinator van harte uit om op vrijdag 26 augustus of vrijdag 2 september langs te komen. Beide avonden beginnen om 19.15 uur in de kantine van F.C. Oldemarkt

Nieuwe jeugdindeling op de site

Nieuwe jeugd teamindeling staat op de site voor het jaar 2016/2017. Onder kopje 'gastenboek' en onder de teamindeling onder 'teams'. Foto's oude teams moeten nog worden verwijderd.
Mogelijke typefouten voorbehouden.....

Bij enkele teams wordt nog gezocht naar trainers én (vooral) leiders !!!

A talenten toernooi

De talenten van FC Oldemarkt hebben zaterdag 11 juni een prima prestatie geleverd op het toernooi in Steenwijk. Er deden 8 teams mee in 2 poules, Oldemarkt was ingedeeld bij Emmeloord, CSSV ( Zwolle ) en Olde Veste. Tegen Emmeloord werd een prima 1-0 overwinning geboekt en tegen CSSV een goede 0-0. Dit hield in dat we al door waren naar de halve finale. De laatste wedstrijd tegen Olde Veste lieden de speler de teugels een beetje varen en stonden binnen 30 sec. met 1-0 achter, uiteindelijk werd er met 2-0 verloren. In de kruis finale tegen VV Hoogeveen , een spannende pot voetbal waarbij de tegenstander er met de winst van door ging, 2-1. In de strijd om de 3de en 4de plaats tegen Steenwijk. Hier waren de talenten van de FC de bovenliggende partij, prima verzorgt spel allen wisten de voorwaartsen dit niet om te zetten met een doelpunt. Omdat de stand 0-0 bleef moesten er penalties genomen worden. Dit deden de spelers van Oldemarkt beter dan Steenwijk, dus de 3de prijs was binnen. Het lijkt voor herhaling vatbaar want vorig jaar 4de en nu 3de dus volgende misschien ....Groeten, Marcel

A mannen Kampioen

Op 21 mei zijn de A- junioren van FC Oldemarkt kampioen geworden van de 2de klasse. Een top prestatie omdat de laatste wedstrijd tegen Mildam gewonnen moest worden en dit gebeurde ook, het werd 3-1. De uitwedstrijd werd nog verloren met 5-0 dus de spanning was hoog omdat dit nog in het achter hoofd zat. Binnen een kwartier kwam de FC op 1-0 door Stijn de Jong op een prachtig pass van Dion Bos. Halverwege de 1ste helft deed Mildam iets terug en kwam op 1-1. Binnen twee minuten score opnieuw Stijn de Jong op aangeven van Jorrid Minnema. Vlak voor de rust speelde Klaas Braad met een wereld pass Jorrid Minnema aan en die lied deze kans niet onbenut en maakte er 3-1 van. De 2de helft was FC Oldemarkt oppermachtig, omdat de afronding slordig was bleef het 3-1 dus de champagne kon getrokken worden.

Op de foto staan. Achter: Marco Hof ( Leider ) Jisse Bos, Ruben Braad, Martijn Mak, Jarno Meijer, Kevin Postma, Harwin Braad, Dion Bos, Lennard Hof, Damian Hoek, Giel Schuttebelt, Quintijn Canoy, Jur Dijkman, Wessel Pit
Voor: Marcel de Jong ( Leider/ trainer), Klaas Braad, Jorrid Minnema, Daniel Hafkamp, Stijn de Jong, Wouter van der Vegt ( Trainer).

Vriendenloterij erkent F.C. Oldemarkt als goed doel!

Beste mensen,
De vriendenloterij is een landelijke loterij die verenigingen als een goed doel erkend. F. C. Oldemarkt heeft zich aangemeld als een goed doel voor de Vriendenloterij (www.Vriendenloterij.nl). Graag leg ik uit wat voor F.C. Oldemarkt de voordelen zijn.

FC Oldemarkt A1 - v.v. Mildam A1. Het 'Alles of Niets duel'.

Zaterdag 14 mei a.s. om 14:00 uur is het zover. De wedstrijd wiens datum al sinds het begin van de competitie op de netvliezen van The A-Team staat. FC Oldemarkt A1 kan kampioen worden en wel thuis tegen Mildam! Het verschil tussen de 2 ploegen is op de slotdag van de competitie 2 punten in het voordeel van de groen-witten. Bij een gelijkspel is de ploeg van trainer Marcel de Jong dus kampioen!

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter