Oefenwedstrijd 1e elftal zondag 25 januari verplaatst

De oefenwedstrijd van zondag 22 januari as, FC Oldemarkt 1 tegen Olyphia 1, wordt gespeeld op " De Koperberg" op het kunstgrasveld.
Aanvang 14.00 uur onder leiding van scheidsrechter Cor Koper.

Klaverjasmarathon op 4 februari

De ene sportieve activiteit na de andere bij FC Oldemarkt. Na de klaverjasmarathon van 7 januari en de snertloop op 14 januari, nodigen wij jullie van harte uit voor de klaverjasmarathon op 4 februari in de kantine van FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt.

Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10:00 uur. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL = VOL. Ook dit keer weer prachtige prijzen van Slagerij Bouma. De entree is € 7,50 per persoon.

Sportieve groet,

De klaverjascommissie.

Inlichtingen: Ton Fleer 06-27298248

Nico Wijngaard Henk Meijerink

Gerard Mintjes Melvin Smit

Uitslagen Snertloop Oldemarkt 2017

Onder winterse omstandigheden vond de jaarlijkse Snertloop van Oldemarkt plaats. Regen en sneeuw hadden ervoor gezorgd dat het parcours zwaar was, maar tijdens de loop scheen gelukkig de zon. De snertloopcommissie wil bij dezen alle vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet. De aanmoedigingen onderweg hebben de lopers goed gedaan. Hierbij de tijden van alle lopers per afstand.

Jeugdleiders vergadering 16 januari 20.00 uur. kantine FCO

Jeugdleiders vergadering 16 januari 20.00 uur. kantine FCO

Aanstaande zaterdag Snertloop Oldemarkt!

Zaterdag 14 januari wordt in Oldemarkt voor de vierde keer de Snertloop georganiseerd. Het belooft echt snertweer te worden, dus de omstandigheden zijn perfect. We hebben al meer dan 90 aanmeldingen. Je kan je nog aanmelden via snertloopoldemarkt@outlook.com of op de dag op het sportpark van Oldemarkt.

F.C. Oldemarkt en Ronald Bosma gaan door met samenwerking!

Afgelopen donderdag hebben Ronald Bosma en F.C. Oldemarkt hun onderlinge samenwerking met een jaar verlengd. Het klikt goed tussen de trainer, de selectie en de staf er om heen. De trainer die nu een paar maanden aan de slag is met de selectie heeft er alle vertrouwen in dat het team zich voetballend verder ontwikkeld de komende tijd.

14 januari 2017 Snertloop Oldemarkt

Zaterdag 14 januari wordt in Oldemarkt voor de vierde keer de Snertloop georganiseerd. Het parcours gaat door de prachtige bossen en weilanden grenzend aan het sportpark van FC Oldemarkt en is nagenoeg onverhard. Lopers kunnen deelnemen aan de afstanden 1,6 (t/m 11 jaar) 5 en 10 kilometer. Inschrijfgeld voor de jeugd tot 12 jaar is 3 euro en vanaf 12 jaar 5 euro. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Na de tijd krijg je daar een consumptie of heerlijke kop snert voor. FC Oldemarkt organiseert deze snertloop samen met vrijwilligers uit het dorp. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Aanmelden via de leiders of via snertloopoldemarkt@outlook.com

FCO 3 - de Blesse 2 en FCO 2 - Dedemsvaart 2 zijn "afgelast"!

Wegens te slechte veldomstandigheden.

FCO 4 - sc Emmeloord 10 gaat NIET door! (04-10-'16 om 10.00u.).

Wegens elftalbezettingstekort tegenstander.

Kalender/Agenda

 

ZATERDAG 8 DECEMBER ALLE THUISWEDSTRIJDEN AFGELAST

 

IVM TE NATTE VELDEN

 

 

Pupil van de week:                     

 JOEP SCHOENMAKER

 Zaterdag 12 jan

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter