F.C. Oldemarkt en Ronald Bosma gaan door met samenwerking!

Afgelopen donderdag hebben Ronald Bosma en F.C. Oldemarkt hun onderlinge samenwerking met een jaar verlengd. Het klikt goed tussen de trainer, de selectie en de staf er om heen. De trainer die nu een paar maanden aan de slag is met de selectie heeft er alle vertrouwen in dat het team zich voetballend verder ontwikkeld de komende tijd.

14 januari 2017 Snertloop Oldemarkt

Zaterdag 14 januari wordt in Oldemarkt voor de vierde keer de Snertloop georganiseerd. Het parcours gaat door de prachtige bossen en weilanden grenzend aan het sportpark van FC Oldemarkt en is nagenoeg onverhard. Lopers kunnen deelnemen aan de afstanden 1,6 (t/m 11 jaar) 5 en 10 kilometer. Inschrijfgeld voor de jeugd tot 12 jaar is 3 euro en vanaf 12 jaar 5 euro. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Na de tijd krijg je daar een consumptie of heerlijke kop snert voor. FC Oldemarkt organiseert deze snertloop samen met vrijwilligers uit het dorp. Inschrijving tussen 13.00 en 13.45 uur. Aanmelden via de leiders of via snertloopoldemarkt@outlook.com

FCO 3 - de Blesse 2 en FCO 2 - Dedemsvaart 2 zijn "afgelast"!

Wegens te slechte veldomstandigheden.

FCO 4 - sc Emmeloord 10 gaat NIET door! (04-10-'16 om 10.00u.).

Wegens elftalbezettingstekort tegenstander.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - v.v. Heerde 1

‘Sint en Piet zaten te denken, wat voor voorbeschouwing ze over FC Oldemarkt – v.v. Heerde zouden bedenken’

De bezoekers komen uit Heerde. Een club die is opgericht op 12 september 1912 en dus pak ‘m beet 20 jaar ouder is dan FC Oldemarkt. De vereniging die geel/zwarte tenues draagt blinkt dit seizoen uit in de competitie. Met veel zeges waaronder bij een aantal waar van de doelpunten niet op 1 hand te tellen waren, staat het op de 2e plaats. Streekgenoot Epe is het enige team dat de koppositie voor Heerde tegenhoudt. FC Oldemarkt probeert de derde ploeg te worden die het lukt om Heerde van een overwinning te houden. Eerder lukte dat respectievelijk Dwingeloo en Epe.

Uitnodiging Klaverjasmarathon op 7 januari

Hierbij nodigen wij u uit voor de Klaverjasmarathon, 7 januari 2017, in de kantine van de FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10.00 uur. De entree is € 7,50 per persoon. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL is VOL....

De klaverjascommissie,

Inlichtingen: Ton Fleer 06-27298248

Kampioenskoorts bij het talentvolle FC Oldemarkt MO15-1

Voor onze MO15-1 is zaterdag een spannende dag. Ze kunnen kampioen worden in de 1e klasse! Uit tegen 'd Olde Veste'54 MO15-1 moet er gewonnen worden om er voor te zorgen dat ze niet meer ingehaald kunnen worden. De wedstrijd begint om 10:30 uur en wordt gespeeld op Sportpark Olde Veste.

DERBY TIME!!! Oefenwedstrijd v.v. De Blesse 1 - FC Oldemarkt 1

Vrijdag 18 november werkt FC Oldemarkt 1 een oefenwedstrijd af in en tegen De Blesse 1.

Aanvang wedstrijd: 19:45 uur.

Zwarte Pieten op het veld.

De Sint heeft laten weten om op 26 november vanaf 9.00 uur een paar Pieten langs te willen sturen om te kijken op de voetbal velden van FCO als de kinderen wel lief zijn!

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: ISA VAN DER VEGT

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter