Hoofdveld is door Regio Consul KNVB afgekeurd!

De gemeente is hiervan inmiddels op de hoogte en we gaan zo snel mogelijk om tafel om te kijken wat nodig is om het hoofdveld bespeelbaar te maken. Het eerste heeft dispensatie gekregen om te spelen op ons tweede wedstrijdveld al zal daar nog wel wat voor moeten gebeuren. We doen ons best om dit voor zondag rond te krijgen. F.C. Oldemarkt heeft nu wel een acuut probleem.

TRAINERS GEZOCHT voor Dames 1 en jeugdteams

Het is nog niet voor gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. De meeste teams zijn rond, maar voor sommige teams zoeken we nog een trainer om 1 keer per week trainen te geven. Onder andere Dames 1 zoekt nog een trainer.

Lijkt het jou leuk om dit seizoen als trainer van FC Oldemarkt Dames 1 of een jeugdteams aan de slag te gaan? Bel, app of stuur dan een mail naar Klaas Braad.

06-13483951
klaasoldemarkt@hotmail.com

Competitieindeling seizoen 2017-2018 bekend voor FC Oldemarkt 1

De KNVB heeft woensdagochtend 5 juli de competitieindeling van FC Oldemarkt 1 bekend gemaakt. Wat opvalt is dat de selectie en de supporters een stuk minder ver hoeven te reizen voor de uitwedstrijden. Mede door de promotie van Epe, Heerde, Dedemsvaart en Zuidwolde kwam er veel ruimte vrij voor de 6 promovendussen uit de 4e klasse. 1 team komt de competitie vergezellen vanuit de 2e klasse.

Akkrum (4e klasse)
DIO Oosterwolde (3e klasse)
Dwingeloo (3e klasse)
Gorredijk (4e klasse)
Havelte (4e klasse)
Jubbega (3e klasse)
vv Lemmer (2e klasse)
Mildam (4e klasse)
FC Oldemarkt (3e klasse)
Renado (4e klasse)
Steenwijker Boys (3e klasse)
Trinitas (3e klasse)
UDIROS (3e klasse)
Wijster (4e klasse)

De beker indeling wordt later bekendgemaakt en staat gepland op 3, 10 en 17 september. De eerste competitiewedstrijd zal plaatsvinden op 24 september.

Drie versterkingen en twee bedankjes bij FC Oldemarkt 1

Na een lang en zwaar seizoen is het nu tijd voor een welverdiende zomerstop. Het was een jaar waar in lang niet alles mee zat. Daarbij speelde natuurlijk het vertrek van Wouter van der Vegt en Maurice de Graaf (uitzending naar Afghanistan) mee en ook langdurig blessureleed van Johan Fleer en aanvoerder Melvin Smit. Desondanks is het trainer Ronald Bosma gelukt om zich met een ietwat uitgedunde selectie te handhaven in de 3e klasse. Volgend seizoen lijkt het er qua selectiegrootte iets rooskleuriger uit te zien: 3 spelers komen de selectie versterken.

Nieuwe jeugd teamindeling 2017/2018 op de site

Nieuwe jeugd teamindeling (inclusief Dames 1) staat op de site voor het jaar 2017/2018. Onder het kopje 'Teams' kan de nieuwe teamindeling worden gevonden. Mogelijke typefouten voorbehouden.....
De teamindeling is door de Jeugdcommissie vastgesteld met actieve medewerking van de teamleiders van afgelopen seizoen.

Uiteraard zijn de foto's op de website niet allemaal meer actueel. Dit wordt in de loop van de tijd aangepast.

De trainers en leiders van de teams worden binnenkort bekend gemaakt.

Nacompetitie: OVC'21 - FC Oldemarkt

Na de 1-5 nederlaag tegen Steenwijker Boys heeft FC Oldemarkt zich niet rechtstreeks kunnen handhaven in de 3e klasse. Hiervoor zullen nog minimaal 2 wedstrijden gespeeld moeten worden. Deze zullen verricht worden in een tweeluik met OVC'21 uit Ommen. Op zondag 21 mei is de uitwedstrijd en op donderdag 25 mei is de thuiswedstrijd. De winnaar van dit tweeluik stelt voor het seizoen 2017-2018 een plek in de 3e klasse veilig. De verliezer krijgt nog een kans (ook een tweeluik) om te bewijzen dat ze daadwerkelijk in de 3e klasse thuis horen.

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: ISA VAN DER VEGT

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter