Jeugdseizoen opening
Op woensdag 29 & donderdag 30 Augustus heeft het jeugdseizoen openingstoernooi plaatsgevonden voor alle jeugdleden van FC Oldemarkt. In eerste instantie zou het een seizoen afsluiting worden, maar daar was het te kort dag voor i.v.m. de vakantie.

De eerste dag zijn we begonnen met een klein toernooitje voor de jongste jeugdteams (JO8 t/m JO12). Ondertussen kwamen de oudere deelnemers (JO13 t/m JO17/MO17) aan op het sportpark. Zij gingen allemaal hun tentje opzetten op het trainingsveld, want zij bleven overnachten. Na dat het toernooitje was afgelopen en de oudere jeugd allemaal hun tenten hadden staan, hadden we om 12:00 een gezamenlijke lunch.

Na de lunch zijn aan de voetbalactiviteiten begonnen op het tweede veld. Hiervoor hadden wij opblaasbare voetbalactiviteiten gehuurd, en hebben zelf een aantal spelen bedacht. De activiteiten waren rond 16:30 uur afgelopen.
Nadat de voetbalactiviteiten waren afgelopen hebben wij de gezamenlijk de spullen opgeruimd.

Vervolgens stond er een BBQ op het programma. Alle kinderen hebben hier lekker van gegeten, er was genoeg voor iedereen. Na de BBQ hebben Jarno en Jorrid de oorkondes voor de voetbalactiviteiten uitgereikt, hierop stond wat iedereen gescoord had bij de verschillende activiteiten. Na de uitreiking werden de jongere deelnemers opgehaald door hun ouders of gingen zelf naar huis. Voor hen zat het toernooi er op.
Na de uitreiking en het opruimen van de BBQ gingen wij ons klaarmaken voor het avondprogramma voor de oudere jeugd. Er was een voetbalquiz en de Olympic Cup Games. Voor de winnaars van de Olympic Cup Games was er een mooie taart gemaakt.
Na het avondprogramma was het tijd om je tentje in te gaan en lekker te gaan slapen.
Wat wel lastig was…….

De volgende dag zijn we gestart met een gezamenlijk ontbijt, na dit ontbijt hadden de deelnemers tijd om hun eigen tentje op te ruimen. Nadat iedereen zijn tentje had opgeruimd hebben we de ochtend afgesloten met een toernooi. Dit toernooi was van 10:00uur tot ongeveer 11:30 uur. Na afloop van het toernooi hebben we met de deelnemers de doelen en spullen opgeruimd en hebben Jarno en Jorrid het toernooi afgesloten met een praatje op het trainingsveld. Verder iedereen bedankt die deze dagen mogelijk heeft gemaakt. Top.

Jarno Meijer en Jorrid Minnema

Opening jeugdseizoen '18-'19

Foto's staan op de site. map fotoalbum

Pinnen? Ja, graag!!

Sinds de start van dit seizoen is het ook mogelijk om te pinnen op onze accommodatie! Er is dus geen man overboord als u even geen contant geld op zak heeft!!

Bekendmaking getrokken obligaties

Op de Algemene Ledenvergadering van F.C. Oldemarkt d.d. 24-11-2017 zijn volgens art. 3 lid 5 van het “Obligatiereglement nieuwbouw F.C. Oldemarkt” de volgende obligatienummers getrokken:

Teamindeling Jeugd seizoen 2018-2019 bekend

Recentelijk hebben alle jeugdteamleiders en de jeugdcommissie de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen besproken. De uitkomst hiervan is te vinden onder het kopje 'teams' van onze site. De indeling is gedaan op leeftijd, waarbij soms een uitzondering is gemaakt na onderling overleg tussen leiders en jeugdcommissie. De trainers en leiders zijn nog niet definitief ingevuld. Met name trainers zijn niet makkelijk te vinden. De uitnodiging aan iedereen staat om de trainingpilot vrijdag 15 juni bij te wonen!

Uitnodiging voor trainingspilot vrijdag 15 juni

Voor alle ouders en verzorgers van jeugdleden en jeugdleden van boven de 13 jaar. De trainingspilot heeft als doel om te laten zien wat onze vrijwilligers uit het jeugdkader doen om onze jeugd lekker te laten spelen en trainen. De bijeenkomst start aankomende vrijdag om 18.45 bij FC. Oldemarkt.

NACOMPETITIE!! Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 – vv Akkrum 1

In de tweede ronde van de nacompetitie staat er een verrassend weerzien op het programma. 3 weken geleden bezocht Akkrum het sportveld in Oldemarkt vol goede moed, maar de thuisploeg bleek heer en meester. Mede door de Overijsselse overwinning werd niet Akkrum, maar het eveneens Friese Jubbega kampioen. Hierdoor moest Akkrum plaatsnemen in de nacompetitie. Dat Oldemarkt de nacompetitie behaalde bleek een grote verrassing. Op de slotdag wist Dwingeloo niet te winnen en kreeg trainer Ronald Bosma zijn welverdiende 'toetje'.

Kalender/Agenda

 

ZATERDAG 8 DECEMBER ALLE THUISWEDSTRIJDEN AFGELAST

 

IVM TE NATTE VELDEN

 

 

Pupil van de week:                     

 JOEP SCHOENMAKER

 Zaterdag 12 jan

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter