Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Wacker 1

FC Oldemarkt heeft een druk paasweekend voor de boeg. Op zaterdag komt hekkensluiter Wacker op bezoek en op 2e paasdag reist Oldemarkt af naar Trinitas. Beide wedstrijden stonden eerder dit seizoen al op de planning, maar wegens afgelastingen worden deze wedstrijden ingehaald. De wedstrijd tegen Wacker begint om 17:00 uur en in Boyl wordt om 14:00 uur afgetrapt.

Voorbeschouwing VV Mildam A1 - FC Oldemarkt A1

Zaterdag 26-03 speelt FC Oldemarkt A1 de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Mocht er gewonnen worden van Mildam, dan zal het een reuze stap zetten richting de felbegeerde titel.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - GOMOS 1

Zondag 20-3 speelt Oldemarkt weer een thuis wedstrijd. Ditmaal komt GOMOS op bezoek, de ploeg waar Oldemarkt de uitwedstrijd van verloor met 4-1. GOMOS, ‘Goed Oefenen Maakt Ons Sterk’, staat momenteel op de 3e plek op de ranglijst. Na een stroef begin heeft de ploeg uit Norg de smaak te pakken. Momenteel staan zij bovenaan in de 3e periode. Vorige week won GOMOS afgetekend met 3-0 van Stanfries, de ploeg die de week ervoor Oldemarkt nog met 0-1 wist te verslaan.

Busreis naar Dwingeloo AFGELAST

De busreis, die gepland stond voor de wedstrijd tegen Dwingeloo, gaat niet door. Dit in verband met te veel afmeldingen. Wel heeft Dwingeloo een mooi after-party voorbereid en dus hopen wij daar met veel supporters aan deel te kunnen nemen.
Wij hopen jullie te zien aankomende zondag in Dwingeloo voor een zeer belangrijk duel. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

ALLE Thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor zon. 06-03-'16)

Wegens te slechte veldomstandigheden afgekeurd door consul!

ALLE jeugd-thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor 05-03-'16)

Afgekeurd door consul i.v.m. te slechte veldomstandigheden!

Met de bus naar Dwingeloo

Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

Zondag 13 maart is het weer zo ver…… de uitwedstrijd naar Dwingeloo. Na de thuisnederlaag tegen Dwingeloo hebben we het nodige recht te zetten en daar kunnen we alle support bij gebruiken, dus daarom ook dit jaar weer… met de bus naar Dwingeloo.

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: FEDDE SCHADE

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter