Busreis naar Dwingeloo AFGELAST

De busreis, die gepland stond voor de wedstrijd tegen Dwingeloo, gaat niet door. Dit in verband met te veel afmeldingen. Wel heeft Dwingeloo een mooi after-party voorbereid en dus hopen wij daar met veel supporters aan deel te kunnen nemen.
Wij hopen jullie te zien aankomende zondag in Dwingeloo voor een zeer belangrijk duel. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

ALLE Thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor zon. 06-03-'16)

Wegens te slechte veldomstandigheden afgekeurd door consul!

ALLE jeugd-thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor 05-03-'16)

Afgekeurd door consul i.v.m. te slechte veldomstandigheden!

Met de bus naar Dwingeloo

Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

Zondag 13 maart is het weer zo ver…… de uitwedstrijd naar Dwingeloo. Na de thuisnederlaag tegen Dwingeloo hebben we het nodige recht te zetten en daar kunnen we alle support bij gebruiken, dus daarom ook dit jaar weer… met de bus naar Dwingeloo.

UITDAGERS TOERNOOI

Durf jij het aan om samen met een team van onze voetbalvereniging andere sport verenigingen uit te dagen??

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Stanfries 1

Zondag 28 februari neemt FC Oldemarkt het in eigen huis op tegen Stanfries, één van de vele inhaalwedstrijden in de 3e klasse B. Gezien het weer deze week is de verwachting dat deze wedstrijd wel door gaat, dus mag de selectie van Teun Dikken zich opmaken voor een lastige thuiswedstrijd tegen de middenmoter uit Friesland.

Oefenwedstrijd 21 februari

Het 1e elftal van de FC Oldemarkt speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen VENO 1 op het kunstgrasveld van Steenwijker Boys. Aanvang 14.00 uur en de scheidsrechter is Cor Koper.

Kalender/Agenda

 OPENING JEUGDSEIZOEN '18-'19

- > WO 29 EN DO 30 AUGUSTUS !!!

 

 
 

 

 
 

 

 
     

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter