Oefenwedstrijd 1e elftal

Daar de thuiswedstrijden in Oldemarkt zijn afgelast speelt het 1e elftal vanmiddag een oefenwedstrijd tegen het 1e van VV Mildam op het kunstgrasveld van VV Drachten adres: Sportcomplex De Peppel, Gauke Boelensstraat 101 Drachten. Supporters welkom uiteraard.

Alle westrijden THUIS afgelast! (zo.14-02-'16)

Wegens te slechte veldomstandigheden afgekeurd door consul!

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Asser Boys 1

Waar de spelersvrouwen allerlei dingen van plan zijn aankomende zondag op Valentijnsdag, moeten de mannen van FC Oldemarkt gewoon weer de wei in want middenmoter Asser Boys komt op bezoek

Schaduwwedstrijd 1e elftal zondag 14-02-2016

Indien de wedstrijd van het 1e as zondag thuis tegen Asser Boys wordt afgelast dan wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen vv Mildam 1 op het kunstgrasveld van vv Drachten, aanvang 14.00 uur. Uiteraard indien vv Mildam 1 ook wordt afgelast. Het is nog even afwachten. Houd dus de site in de gaten.

Beilen 3 - FCO 2 = AFGELAST! (07-02-'16)

Wegens te slechte Veldomstandigheden afgelast door consul!

Mildam A1 - FCO A1 = AFGELAST

Wegens te slechte veldomstandigheden!

FC Oldemarkt 1 – vv Ruinen 1

Dit weekend staat er een inhaalwedstrijd ingepland voor FC Oldemarkt. Voor Oldemarkt gelden er 2 inhaalraces. Een inhaalrace richting de top van de ranglijst en een reeks inhaalwedstrijden door de vele afgelastingen.

KAMPIOENSKRAKER VV MILDAM A1 – FC OLDEMARKT A1!!!!!!’

Nog een paar dagen en dan is het zo ver. In de 2e klasse 04, waar ons beste jeugdteam in uitkomt, zijn er 2 clubs die nog geen 1 punt hebben verloren. FC Oldemarkt A1 staat bovenaan met 30 punten uit 10 wedstrijden en de tegenstander van aankomende zaterdag vv Mildam staat 2e zonder 1 duel te hebben verloren of gelijkgespeeld. Zaterdag 6 februari is de dag dat beide teams elkaar voor het eerst treffen. De wedstrijd wordt gespeeld om 12:45 uur in Mildam.

Klaverjasmarathon op 13 februari

Hierbij nodigen wij u uit voor de Klaverjasmarathon, 13 februari 2016, in de kantine van de FC Oldemarkt, aan de Sportlaan 1 te Oldemarkt.

Wij rekenen weer op een grote opkomst en willen starten om 10.00 uur. Een ieder is welkom en het eerste kopje koffie is gratis. Kom op tijd, want VOL is VOL.

Voorbeschouwing Havelte 1 – FC Oldemarkt 1

Na de afgelasting van vorige week tegen Wacker staat zondag de wedstrijd in en tegen Havelte op het programma . Havelte, dat dit jaar voor het eerst onder leiding staat van hoofdtrainer Pim Donker, heeft de eerste wedstrijd na de winterstop er al op zitten.

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter