Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - FC Assen 1

10 wedstrijden is hoofdtrainer Teun Dikken er in geslaagd om ongeslagen te blijven. De trainer die aanstaande zondag zijn laatste thuiswedstrijd voor FC Oldemarkt 1 coacht, hoopte na deze reeks een periodetitel mee te pikken, maar aan die hoop maakte Steenwijker Boys abrupt een einde. Melvin Smit opende nog wel de score in de 3e minuut, maar binnen het kwartier stonden de Boys met 3-1 voor. Uiteindelijk verloor Oldemarkt met 4-1. Tegen FC Assen azen de groen-witten op revanche. De koploper uit Assen is bij winst kampioen, maar voor dat feestje steekt Oldemarkt graag een stokje. Oldemarkt is gewaarschuwd, want Assen heeft de laatste 4 duels gewonnen met een doelsaldo van 16 voor en 2 tegen.

Inleveren pasfoto's spelerspas!!

Graag z.s.m. 2 pasfoto's inleveren voor de spelerspas.
Dit geldt voor de volgende spelers/speelsters:
* B. Timmerman
* D. Dolstra
* J. Kok
* S. Bos
* J. Bus
* L. van der Wees
* M. Haverkate

Inleveren kan bij Jeannet Bakker, Platteweg 42 in Oldemarkt

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Asser Boys 1

Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt het seizoen van FC Oldemarkt niet als een nachtkaars uit te gaan. Waar het 3 weken geleden nog leek dat het met knikkende knieën het seizoen zou moeten afsluiten in een strijd tegen degradatie, is het nu zelfs nog in de strijd om de 3e plaats. Een zeer goede reeks (16 punten uit 8 wedstrijden) heeft de rol van de groen-witten in de competitie compleet veranderd. Mocht het zondag thuis winnen van Asser Boys dan doet het extra goede zaken. Teun Dikken zijn mannen passeren dan namelijk concurrent Steenwijker Boys op de ranglijst.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - LEO 1

De ongeslagen trein van FC Oldemarkt dendert maar voort, want ook afgelopen weekend werd er niet verloren. Tegen het 2e geplaatste Trinitas floot de scheidsrechter af bij een 1-1 stand. Na een 0-1 ruststand trok aanvoerder Melvin Smit de stand met een rake kopbal gelijk. Vanavond is het de beurt aan LEO (Loon) om de sterk spelende ploeg van trainer Teun Dikken van scoren af te houden. Wel is Oldemarkt gewaarschuwd, want Dikken wist niet eerder op eigen terrein van LEO te winnen. De wedstrijd begint om 18:45 uur.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Trinitas 1

In een zeer sterke reeks, waar FC Oldemarkt momenteel mee bezig is, komt Trinitas uit Boijl op bezoek. Sinds 28 februari is er al niet meer verloren en werden er 12 punten behaald uit 6 wedstrijden door de groen-witten. Trinitas is een ploeg die Oldemarkt nog vers in het geheugen staat. Op 2e paasdag kwamen de Friezen namelijk tegen een spektakelstuk langszij, 1-1. Deze wedstrijd geldt voor de 3e periode, waar Oldemarkt nog volop mee doet in de strijd om het buitenkansje te benutten.

Sportieve vrijwilligers gezocht voor peuter/kleuter activiteit

Hallo mensen.
Vitaal Oldemarkt organiseert samen met de kindervilla en Jeugdcommissie van F,C, Oldemarkt een leuke voetbal en spelletjes middag voor peuter en kleuters op ons sportpark. We zoeken op korte termijn vrijwilligers die een middag kunnen helpen.

Prima resultaat Jantje Beton!

Het bestuur wil bij deze de jeugdleden van de teams C1G, C2, MC1 en MB1 hartelijk bedanken voor hun inzet voor Jantje Beton. De teams hebben een avond gecollecteerd voor Jantje Beton en met elkaar maar liefst 967,00 euro op gehaald. Daarvan mag F.C. Oldemarkt de helft houden.

Inleveren pasfoto's spelerspas

Willen de volgende spelers en speelsters 2 pasfoto's inleveren voor de KNVB spelerspas.
De kosten van deze spelerspas worden door FC Oldemarkt betaald.
Graag inleveren voor 15 april bij Jeannet Bakker, Platteweg 42 in Oldemarkt.

* B. Timmerman
* D. Dolstra
* J. Kok
* A. de Kleine
** L. van der Wees

Mei voetbaldagen op 2 en 3 mei 2016

Martin Kamstra van de Heerenveense voetbalschool organiseert in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar 2 fantastische voetbaldagen. De dagen worden gehouden op Sportpark de Greiden
Ds. Kingweg 3, 8446 KZ Heerenveen, Velden v.v.Nieuweschoot

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: FEDDE SCHADE

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter