Prima resultaat Jantje Beton!

Het bestuur wil bij deze de jeugdleden van de teams C1G, C2, MC1 en MB1 hartelijk bedanken voor hun inzet voor Jantje Beton. De teams hebben een avond gecollecteerd voor Jantje Beton en met elkaar maar liefst 967,00 euro op gehaald. Daarvan mag F.C. Oldemarkt de helft houden.

Inleveren pasfoto's spelerspas

Willen de volgende spelers en speelsters 2 pasfoto's inleveren voor de KNVB spelerspas.
De kosten van deze spelerspas worden door FC Oldemarkt betaald.
Graag inleveren voor 15 april bij Jeannet Bakker, Platteweg 42 in Oldemarkt.

* B. Timmerman
* D. Dolstra
* J. Kok
* A. de Kleine
** L. van der Wees

Mei voetbaldagen op 2 en 3 mei 2016

Martin Kamstra van de Heerenveense voetbalschool organiseert in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar 2 fantastische voetbaldagen. De dagen worden gehouden op Sportpark de Greiden
Ds. Kingweg 3, 8446 KZ Heerenveen, Velden v.v.Nieuweschoot

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - Wacker 1

FC Oldemarkt heeft een druk paasweekend voor de boeg. Op zaterdag komt hekkensluiter Wacker op bezoek en op 2e paasdag reist Oldemarkt af naar Trinitas. Beide wedstrijden stonden eerder dit seizoen al op de planning, maar wegens afgelastingen worden deze wedstrijden ingehaald. De wedstrijd tegen Wacker begint om 17:00 uur en in Boyl wordt om 14:00 uur afgetrapt.

Voorbeschouwing VV Mildam A1 - FC Oldemarkt A1

Zaterdag 26-03 speelt FC Oldemarkt A1 de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Mocht er gewonnen worden van Mildam, dan zal het een reuze stap zetten richting de felbegeerde titel.

Voorbeschouwing FC Oldemarkt 1 - GOMOS 1

Zondag 20-3 speelt Oldemarkt weer een thuis wedstrijd. Ditmaal komt GOMOS op bezoek, de ploeg waar Oldemarkt de uitwedstrijd van verloor met 4-1. GOMOS, ‘Goed Oefenen Maakt Ons Sterk’, staat momenteel op de 3e plek op de ranglijst. Na een stroef begin heeft de ploeg uit Norg de smaak te pakken. Momenteel staan zij bovenaan in de 3e periode. Vorige week won GOMOS afgetekend met 3-0 van Stanfries, de ploeg die de week ervoor Oldemarkt nog met 0-1 wist te verslaan.

Busreis naar Dwingeloo AFGELAST

De busreis, die gepland stond voor de wedstrijd tegen Dwingeloo, gaat niet door. Dit in verband met te veel afmeldingen. Wel heeft Dwingeloo een mooi after-party voorbereid en dus hopen wij daar met veel supporters aan deel te kunnen nemen.
Wij hopen jullie te zien aankomende zondag in Dwingeloo voor een zeer belangrijk duel. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

ALLE Thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor zon. 06-03-'16)

Wegens te slechte veldomstandigheden afgekeurd door consul!

ALLE jeugd-thuiswedstrijden FCO AFGELAST!! (voor 05-03-'16)

Afgekeurd door consul i.v.m. te slechte veldomstandigheden!

Kalender/Agenda

 

 

Jeugdtoernooi zaalvoetbal Oldemarkt

do 28 dec en vr 5 jan 

 

Overig:

Woe/Don. 2 & 3 Mei '18  Schalke 04 Auf Tournee

ma 5 mrt, ma 9 april, ma 7 mei Cursus verenigingsscheidsrechter (19u tot 22u)

 

 

5 mrt-9 april-7 mei

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter