Infoavond over het vlaggen en uitleg spelregels.

Heeft u interesse om dit seizoen te vlaggen en of te fluiten bij wedstrijden van F.C. Oldemarkt?
Dan nodig ik u als scheidsrechtercoördinator van harte uit om op vrijdag 26 augustus of vrijdag 2 september langs te komen. Beide avonden beginnen om 19.15 uur in de kantine van F.C. Oldemarkt

Nieuwe jeugdindeling op de site

Nieuwe jeugd teamindeling staat op de site voor het jaar 2016/2017. Onder kopje 'gastenboek' en onder de teamindeling onder 'teams'. Foto's oude teams moeten nog worden verwijderd.
Mogelijke typefouten voorbehouden.....

Bij enkele teams wordt nog gezocht naar trainers én (vooral) leiders !!!

A talenten toernooi

De talenten van FC Oldemarkt hebben zaterdag 11 juni een prima prestatie geleverd op het toernooi in Steenwijk. Er deden 8 teams mee in 2 poules, Oldemarkt was ingedeeld bij Emmeloord, CSSV ( Zwolle ) en Olde Veste. Tegen Emmeloord werd een prima 1-0 overwinning geboekt en tegen CSSV een goede 0-0. Dit hield in dat we al door waren naar de halve finale. De laatste wedstrijd tegen Olde Veste lieden de speler de teugels een beetje varen en stonden binnen 30 sec. met 1-0 achter, uiteindelijk werd er met 2-0 verloren. In de kruis finale tegen VV Hoogeveen , een spannende pot voetbal waarbij de tegenstander er met de winst van door ging, 2-1. In de strijd om de 3de en 4de plaats tegen Steenwijk. Hier waren de talenten van de FC de bovenliggende partij, prima verzorgt spel allen wisten de voorwaartsen dit niet om te zetten met een doelpunt. Omdat de stand 0-0 bleef moesten er penalties genomen worden. Dit deden de spelers van Oldemarkt beter dan Steenwijk, dus de 3de prijs was binnen. Het lijkt voor herhaling vatbaar want vorig jaar 4de en nu 3de dus volgende misschien ....Groeten, Marcel

A mannen Kampioen

Op 21 mei zijn de A- junioren van FC Oldemarkt kampioen geworden van de 2de klasse. Een top prestatie omdat de laatste wedstrijd tegen Mildam gewonnen moest worden en dit gebeurde ook, het werd 3-1. De uitwedstrijd werd nog verloren met 5-0 dus de spanning was hoog omdat dit nog in het achter hoofd zat. Binnen een kwartier kwam de FC op 1-0 door Stijn de Jong op een prachtig pass van Dion Bos. Halverwege de 1ste helft deed Mildam iets terug en kwam op 1-1. Binnen twee minuten score opnieuw Stijn de Jong op aangeven van Jorrid Minnema. Vlak voor de rust speelde Klaas Braad met een wereld pass Jorrid Minnema aan en die lied deze kans niet onbenut en maakte er 3-1 van. De 2de helft was FC Oldemarkt oppermachtig, omdat de afronding slordig was bleef het 3-1 dus de champagne kon getrokken worden.

Op de foto staan. Achter: Marco Hof ( Leider ) Jisse Bos, Ruben Braad, Martijn Mak, Jarno Meijer, Kevin Postma, Harwin Braad, Dion Bos, Lennard Hof, Damian Hoek, Giel Schuttebelt, Quintijn Canoy, Jur Dijkman, Wessel Pit
Voor: Marcel de Jong ( Leider/ trainer), Klaas Braad, Jorrid Minnema, Daniel Hafkamp, Stijn de Jong, Wouter van der Vegt ( Trainer).

Vriendenloterij erkent F.C. Oldemarkt als goed doel!

Beste mensen,
De vriendenloterij is een landelijke loterij die verenigingen als een goed doel erkend. F. C. Oldemarkt heeft zich aangemeld als een goed doel voor de Vriendenloterij (www.Vriendenloterij.nl). Graag leg ik uit wat voor F.C. Oldemarkt de voordelen zijn.

FC Oldemarkt A1 - v.v. Mildam A1. Het 'Alles of Niets duel'.

Zaterdag 14 mei a.s. om 14:00 uur is het zover. De wedstrijd wiens datum al sinds het begin van de competitie op de netvliezen van The A-Team staat. FC Oldemarkt A1 kan kampioen worden en wel thuis tegen Mildam! Het verschil tussen de 2 ploegen is op de slotdag van de competitie 2 punten in het voordeel van de groen-witten. Bij een gelijkspel is de ploeg van trainer Marcel de Jong dus kampioen!

Uitnodiging seizoensafsluiting op 15 mei

Namens het bestuur nodigen we jullie van harte uit voor de traditionele seizoensafsluiting na de laatste wedstrijd van het 1e op zondag 15 mei voor alle teams en supporters. Het eerste elftal speelt uit tegen Ruinen en komt direct na de wedstrijd terug om met alle aanwezigen het seizoen af te sluiten. Het 1e is rond vijf uur weer terug in de kantine.

Naast een toespraak van onze voorzitter zullen (mogelijk 35+VR/35+HR), maar in ieder geval het 3e, 2e en 1e de trainers en begeleiders bedanken voor hun tomeloze en belangeloze inzet gedurende het hele seizoen. Het 4e is wel van de partij, maar sluit met het team op een ander moment het seizoen af. Helaas nemen we dit jaar ook afscheid van Teun Dikken, Freddie Bijdevaate, Herman Flokstra en Wouter van der Vegt.

Nodig iedereen uit waarvan je denkt dat hij/zij het leuk vindt om er bij te zijn, neem je partner mee, iedereen is welkom! Laten we er wederom een gezellige middag van maken onder muzikale begeleiding van DJ Rudi, Wesley of Bos!

De Reporter

Voorbeschouwing v.v. Ruinen 1 – FC Oldemarkt 1

Zondag 15 mei a.s. staat dan toch echt de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Uit tegen Ruinen, die de nacompetitie niet meer kan ontlopen, nemen hoofdtrainer Teun Dikken, leider Herman Flokstra en sterspeler/topscoorder Wouter van der Vegt afscheid van FC Oldemarkt. Dit gebeurt na de wedstrijd in de kantine in Oldemarkt.

Kalender/Agenda

 

PUPIL VAN DE WEEK: FEDDE SCHADE

 

 

 

OEFENWEDSTRIJDEN 1E ELFTAL FC OLDEMARKT TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN:

 

Woensdag 5 september 2018          FC Oldemarkt  1    -      VV De Blesse 1         Aanvang 20.00 uur (Trainingsveld)

Dinsdag 11 september 2018            FC Meppel 1           -      FC Oldemarkt 1        Aanvang 20.00 uur

 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter