Oldemarkt, september 2018

    PERSBERICHT

 

Coop Koetsier en klanten zamelen geld in voor F.C. Oldemarkt

 

Coop Koetsier en haar klanten komen in actie voor F.C. Oldemarkt! Van 1 oktober tot 1 januari kunnen klanten van de supermarkt hun statiegeld doneren aan dit goede doel. Coop Koetsier verdubbelt vervolgens het eindbedrag. F.C. Oldemarkt zet zich in voor al haar leden en dan met name voor de jeugd om een ieder de kans te geven in een vertrouwde omgeving te sporten en te bewegen en een saamhorigheidsgevoel bij te brengen en waar je jezelf kunt en mag zijn.

 

Samen maak je ’t verschil! Coop Koetsier staat dicht bij haar klanten en is daardoor betrokken bij hun leefomgeving. Daarom organiseert zij ieder jaar vier statiegeldacties voor goede doelen uit de omgeving. Klanten kunnen bij het inleveren van hun lege flessen hun statiegeld doneren. De opbrengst van de statiegeldacties wordt door Coop Koetsier verdubbeld.

 

F.C. Oldemarkt

Met de opbrengst van de statiegeldactie van Coop Koetsier wil F.C. Oldemarktde opbrengst gebruiken om nieuwe materialen en ballen aan te schaffen voor onze jeugdafdeling. “We zijn superblij met deze sympathieke actie”, vertelt Bouke Braad, voorzitter van de sponsorcommissie van FC Oldemarkt. “Deze bijdrage helpt ons mede om onze doelen te realiseren!

 

Voor meer informatie: www.coop.nl en www.fcoldemarkt.nl

 

_________________________________________________________________________________

Kalender/Agenda

 

ZATERDAG 8 DECEMBER ALLE THUISWEDSTRIJDEN AFGELAST

 

IVM TE NATTE VELDEN

 

 

Pupil van de week:                     

 JOEP SCHOENMAKER

 Zaterdag 12 jan

 SNERTLOOP FC OLDEMARKT

 

 

5 en 19 jan

FC Oldemarkt Jeugd Zaalvoetbaltoernooi

 

 
5 jan. '19  1e-klaverjasmarathon
   
2 feb. '19  2e-klaverjasmarathon

Hoofdsponsor

Laatste fotos

Sponsoren

Volg ons!

Facebook Twitter